Închide meniul

Capitolul la care Erling Haaland nu are rival! Performanţă uriaşă obţinută de starul lui Manchester City după golul marcat în Manchester City – Arsenal 4-1

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 aprilie 2023, 15:25

Capitolul la care Erling Haaland nu are rival! Performanţă uriaşă obţinută de starul lui Manchester City după golul marcat în Manchester City – Arsenal 4-1

Capitolul la care Erling Haaland nu are rival

Bucuria lui Erling Haaland după ce a marcat în Manchester City - Arsenal 4-1 / Profimediaimages

Se ştie care este capitolul la care Erling Haaland nu are rival. Atacantul în vârstă de 22 de ani a ajutat-o pe Manchester City să o învingă pe Arsenal şi a ajuns la statistici de necrezut. Are nu mai puţin de 33 de goluri marcate la primul său sezon în Premier League şi a stabilit un nou record în acest format al competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a reuşit o performanţa cu adevărat uluitoare. Golul marcat în poarta „tunarilor”, în minutul 90+5, l-a dus la o bornă fabuloasă! A contribuit la nu mai puţin de 57 de goluri, în toate competiţiile (49 de goluri şi 8 pase decisive), în cele 43 de meciuri jucate.

Capitolul la care Erling Haaland nu are rival

Niciun jucător din primele cinci campionate ale Europei nu îi poate face concurenţă. Urmăritorii săi au contribuit la cel mult 42 de goluri. Lionel Messi, de exemplu, are 20 de goluri şi 19 pase decisive pentru PSG.

Erling Haaland marchează sau oferă un assist, în medie, la fiecare 58 de minute. Este de necrezut!

Reclamă

Haaland este lider detaşat în topul golgheterilor din Premier League. Mai poate fi ajuns doar printr-o minune de Harry Kane, autor a 24 de reuşite. Norvegianul este mare favorit să câştige „Gheata de Aur”.

Erling Haaland are o cotă de piaţă de 170 de milioane de euro. Manchester City a reuşit să îl transfere cu 60 de milioane de euro de la Borussia Dortmund.

Pep Guardiola s-a descătuşat după Manchester City – Arsenal 4-1

Manchester City a dat recital în derby-ul cu Arsenal, de pe Etihad. Kevin De Bruyne a deschis scorul în minutul 7 şi i-a oferit un assist lui Stones, în prelungirile primei reprize. Belgianul a făcut „dubla” după pauză (54), iar Erling Haaland nu a ratat şansa de a-şi trece numele pe tabelă, în minutul 90+5. Golul lui Holding (86) nu a mai contat.

Reclamă 4 / 0/3

Arsenal rămâne cu două puncte avans faţă de „cetăţeni”, dar trupa lui Guardiola are două restanţe de disputat. City a devenit mare favorită la câştigarea Premier League.

Nu ne putem pierde concentrarea. Acum, titlul este în mâinile noastre. Rezultatele din următoarele trei meciuri vor dicta dacă putem obţine ceea ce vrem. Realitatea este că încă suntem în spatele lui Arsenal.

Nu ne va fi ușor, dar luăm fiecare meci în parte și vedem ce se întâmplă. Cât timp totul este în mâinile noastre, trebuie să profităm„, a declarat Pep Guardiola, potrivit bbc.com.

Guardiola şi-a avertizat jucătorii şi le cere să nu se creadă deja campioni. Le cere să continue seria de şapte victorii în Premier League.

Jucătorii noştri ştiu că este necesar să spună că sunt aproape, dar trebuie să continuăm să câştigăm pentru a rămâne în cursă. Mentalitatea este aceea că nu avem altă opţiune decât de a câştiga fiecare meci. Fotbaliştii lui Manchester City au arătat că intră în fiecare meci cu gândul de a câştiga„, a mai spus managerul campioanei en-titre din Anglia.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și