Închide meniul

Pep Guardiola s-a descătuşat după Manchester City – Arsenal 4-1: „Titlul este în mâinile noastre”. Ce mesaj le-a transmis jucătorilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 aprilie 2023, 8:34

Pep Guardiola s-a descătuşat după Manchester City – Arsenal 4-1: „Titlul este în mâinile noastre. Ce mesaj le-a transmis jucătorilor

Pep Guardiola s-a descătuşat după Manchester City - Arsenal 4-1

Pep Guardiola şi Mikel Arteta / Profimediaimages

Pep Guardiola s-a descătuşat după derby-ul Manchester City – Arsenal, scor 4-1, din etapa a 33-a din Premier League. „Cetăţenii” au răpus liderul şi au şanse uriaşe de a-şi apăra titlul câştigat anul trecut. Managerul spaniol poate deveni campion pentru a 5-a oară în Anglia!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a dat recital în derby-ul cu Arsenal, de pe Etihad. Kevin De Bruyne a deschis scorul în minutul 7 şi i-a oferit un assist lui Stones, în prelungirile primei reprize. Belgianul a făcut „dubla” după pauză (54), iar Erling Haaland nu a ratat şansa de a-şi trece numele pe tabelă, în minutul 90+5. Golul lui Holding (86) nu a mai contat.

Pep Guardiola s-a descătuşat după Manchester City – Arsenal 4-1

Arsenal rămâne cu două puncte avans faţă de „cetăţeni”, dar trupa lui Guardiola are două restanţe de disputat. City a devenit mare favorită la câştigarea Premier League.

Nu ne putem pierde concentrarea. Acum, titlul este în mâinile noastre. Rezultatele din următoarele trei meciuri vor dicta dacă putem obţine ceea ce vrem. Realitatea este că încă suntem în spatele lui Arsenal.

Nu ne va fi ușor, dar luăm fiecare meci în parte și vedem ce se întâmplă. Cât timp totul este în mâinile noastre, trebuie să profităm„, a declarat Pep Guardiola, potrivit bbc.com.

Reclamă

Guardiola şi-a avertizat jucătorii şi le cere să nu se creadă deja campioni. Le cere să continue seria de şapte victorii în Premier League.

Jucătorii noştri ştiu că este necesar să spună că sunt aproape, dar trebuie să continuăm să câştigăm pentru a rămâne în cursă. Mentalitatea este aceea că nu avem altă opţiune decât de a câştiga fiecare meci. Fotbaliştii lui Manchester City au arătat că intră în fiecare meci cu gândul de a câştiga„, a mai spus managerul campioanei en-titre din Anglia.

Arsenal este fără succes în ultimele patru etape din Premier League, perioadă în care a primit 11 goluri. Trece prin cel mai dificil moment al sezonului. „Tunarii” nu au mai câştigat titlul din 2004.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland, colosal în victoria lui Manchester City cu Arsenal

Erling Haaland a fost colosal în jocul celor de la Manchester City! Atacantul norvegian a fost din nou esențial pentru echipa sa, în derby-ul pentru titlu cu Arsenal.

Erling Haaland a fost cumpărat vara trecută de la Borussia Dortmund, iar aducerea sa pe Etihad s-a dovedit a fi o alegere foarte înțeleaptă pentru clubul din Manchester. Norvegianul tocmai a stabilit un nou record de goluri într-o ediţie de campionat al Angliei cu 38 de etape. A ajuns la 33 de reuşite şi l-a făcut uitat pe Mohamed Salah.

Deși nu a reușit să marcheze împotriva londonezilor, norvegian tot și-a ajutat echipa, livrând două pase de gol, de fiecare dată pentru Kevin De Bruyne. Atât în minutul 7, cât și în minutul 54, mijlocașul belgian a înscris după ce Erling Haaland i-a pasat.

Grație acestor două assisturi, Erling Haaland a ajuns la 7 pase decisive și a devenit al 6-lea cel mai bun pasator din Premier League! Numai Kevin De Bruyne, Bukayo Saka, Leandro Trossard, Andy Robertson și Michael Olise au mai multe assisturi în acest sezon de Premier League.

Recomandări
  • Manchester City – Arsenal 4-1
  • Ce a declarat Pep Guardiola la finalul meciului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și