Închide meniul

„Care este cea mai faimoasă persoană din telefon?!” Radu Drăguşin a uimit pe toată lumea cu răspunsul dat

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 ianuarie 2024, 18:48

„Care este cea mai faimoasă persoană din telefon?! Radu Drăguşin a uimit pe toată lumea cu răspunsul dat

Radu Drăguşin a uimit pe toată lumea cu răspunsul dat, când a fost întrebat de cei de la Tottenham cine e cea mai faimoasă persoană

Radu Drăguşin, în timpul primului său meci la Tottenham/ Profimedia

Radu Drăguşin a uimit pe toată lumea cu răspunsul dat, când a fost întrebat de cei de la Tottenham cine e cea mai faimoasă persoană din lume pe care o are în agenda telefonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin pare că s-a adaptat deja la Tottenham şi a intrat în jocul pus la cale de englezi. Aceştia au întrebat mai mulţi jucători care este cea mai faimoasă persoană din agenda telefonului.

Radu Drăguşin a uimit pe toată lumea cu răspunsul dat când a fost întrebat cine e cea mai faimoasă persoană din telefon

Radu Drăguşin a uimit pe toată lumea cu răspunsul dat. Fundaşul de 21 de ani de la Tottenham a spus că fostul său coleg de la Juventus, Cristiano Ronaldo, este cea mai faimoasă persoană din agenda telefonului.

Care este cea mai faimoasă persoană din telefon?!„, a fost întrebarea la care Drăguşin nu a ezitat să răspundă. „Cred că e Cristiano Ronaldo”, a spus Drăguşin.

Reclamă

Radu Drăgușin a rupt tăcerea și a dezvăluit de ce a refuzat-o pe Bayern

Radu Drăgușin a rupt tăcerea și a anunțat de ce a refuzat-o pe Bayern pentru a semna cu Tottenham. Internaționalul român a vorbit despre oferta primită de la campioana Germaniei, pe ultima sută de metri. Drăgușin a dezvăluit care a fost principalul motiv pentru care a ales să îmbrace tricoul lui Spurs.

Într-un interviu pentru AFP, Drăgușin a afirmat că își dorea cu orice preț să ajungă în Anglia. „Visul meu era să ajung să joc în Premier League„, a ținut să precizeze fundașul în vârstă de 21 de ani. Discuția purtată cu Ange Postecoglou l-a convins că Tottenham este alegerea cea mai bună pentru el.

Da, a fost alegerea justă (n.r. dacă a refuzat-o pe Bayern). Am semnat cu Tottenham pentru că am simțit că era pasul potrivit pentru mine și am avut o discuție bună și cu antrenorul. Am aflat că mă doreau de mai multă vreme și nu s-au gândit la mine doar cu o lună înaintea deschiderii ferestrei de mercato.

Reclamă 4 / 0/3

Am crezut cu adevărat în această echipă și am impresia că este mediul ideal să îmi continui cariera și să progresez pe acest stadion incredibil și lângă colegi minunați. Mă gândesc că echipa și băieții de aici sunt pe o traiectorie bună. Simt că alăturându-mă lor mă va ajuta foarte mult. Doar cerul e limita. Sperăm să ajungem cât mai sus în campionat„, a declarat Radu Drăgușin pentru AFP, citat de gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și