Închide meniul

Cristiano Ronaldo a răbufnit şi a făcut anunţul despre viitorul său la Manchester United: „Se va afla adevărul peste câteva săptămâni”

Viviana Moraru Publicat: 17 august 2022, 11:17

Cristiano Ronaldo a răbufnit şi a făcut anunţul despre viitorul său la Manchester United: „Se va afla adevărul peste câteva săptămâni

Cristiano Ronaldo s-a întâlnit cu Sir Alex Ferguson

Cristiano Ronaldo este starul lui Manchester United / Profimedia

  • Cristiano Ronaldo a răbufnit după zvonurile plecării de la Manchester United
  • Starul lusitan a dezvăluit că totul va fi clarificat în curând

Cristiano Ronaldo a făcut anunţul în privinţa unei eventuale plecări de la Manchester United. Starul portughez a declarat faptul că totul se va clarifica în următoarele săptămâni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a fost asociat cu o plecare de la Manchester United, în această vară, fiind nemulţumit de faptul că nu va putea evolua în Champions League. „Diavolii” au avut un start dezastruos de sezon, fiind învinşi clar în primele două runde din Premier League.

Cristiano Ronaldo, anunţ cu privire la viitorul său la Manchester United

Cristiano Ronaldo a avut o reacţie clară pe Instagram, mărturisind faptul că au existat numeroase zvonuri nefondate în această perioadă de mercato. Totodată, starul portughez a declarat că totul va fi clarificat hiar de el, prin intermediul unui interviu, ce va fi publicat în câteva săptămâni.

Reclamă

„Se va ști adevărul când voi da un interviu, peste câteva săptămâni. Presa spune doar minciuni. Am o agendă și din 100 de știri pe care mi le-am notat în ultimele luni, doar cinci au fost corecte. Imaginează-ți cum stau lucrurile”, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo.

În această vară, s-a zvonit că echipe precum Atketico Madrid, Bayern Munchen, PSG sau Chelsea ar fi interesate de Cristiano Ronaldo. Cu toate acestea, nicio mutare nu s-a concretizat, iar lusitanul a luat startul în Premier League alături de Manchester United, trupă pentru care evoluează din vara trecută.

Reclamă

Manchester United, umilință istorică! Cristiano Ronaldo și colegii săi, învinși cu 4-0 de Brentford

Manchester United a suferit o umilință istorică în meciul cu Brentford, din etapa a 2-a din Premier League. La pauză, Cristiano Ronaldo și colegii săi erau conduși deja cu 4-0 în deplasarea de la Brentford, după o primă parte de coșmar.

United a fost făcută K.O. de micuța Brentford, deși “diavolii” au aliniat pe teren cel mai bun prim “11”. După primele 35 de minute, tabela arăta 4-0 în favoarea gazdelor.

Trupa lui Erik ten Hag s-a văzut condusă încă din minutul 10. Dasilva a reușit să deschidă scorul pentru gazde, iar ce a urmat a făcut în timp record înconjurul planetei.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester United a mai încasat încă 3 goluri până la pauză. Jensen (18’), Mee (30’) și Mbeumo (35’) au marcat pentru Brentford, spre delirul fanilor gazdelor.

Brentford a trimis 4 șuturi pe poartă în primele 45 de minute, în timp ce United a expediat numai două.

Manchester United se află în fața unui record negativ. Mai precis, este pentru prima oară când “diavolii” încasează 4 goluri în prima repriză, într-un meci din deplasare din Premier League.

Echipa de pe Old Trafford mai primise numai de două ori 4 goluri în prima repriză, în Premier League, ambele meciuri disputându-se însă pe teren propriu.

  • Manchester United – Tottenham 1-4 la pauză, în 2020
  • Manchester United – Liverpool 0-4 la pauză, în 2021

Cristiano Ronaldo, cerut de fani înapoi la Real Madrid

Cristiano Ronaldo este cerut de fani înapoi la Real Madrid, după ce starul portughez nu-și mai găsește locul la Manchester United. Suporterii i-au transmis lui Florentino Perez marea lor dorință, iar șeful ”galacticilor” a răspuns pe loc.

Fanii au profitat de întâlnirea de la Helsinki cu Florentino Perez și i-au cerut președintelui ”galacticilor” să îl aducă pe Ronaldo. ”Domnule președinte, transferă-l pe Cristiano Ronaldo!”, a fost mesajul suporterilor.

”Pe cine să transfer? Pe Cristiano? Din nou? La 38 de ani?”, a răspuns pe loc Perez, citat de AS.com.

Reclamă

Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria lui Real Madrid, cu 450 de reuşite. În tricoul blanco, el a cucerit 2 titluri în La Liga, 4 trofee Champions League și 4 Baloane de Aur.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY