Închide meniul

Casemiro, reacție genială după plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United: „Sper să nu-i meargă bine cu noi!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 noiembrie 2022, 11:39

Casemiro, reacție genială după plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United: „Sper să nu-i meargă bine cu noi!

Casemiro, reacție genială după plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United

Casemiro și Cristiano Ronaldo, pe bancă, în timpul unui meci pentru Manchester United / Profimedia

Casemiro, fostul coechipier al lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid și Manchester United, a avut o reacție genială după plecarea starului lusitan de pe Old Trafford.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Casemiro a recunoscut că nu a apucat să vorbească cu Ronaldo după ce s-a despărțit oficial de la United, dar i-a urat doar de bine în viitor, exceptând duelurile când vor fi adversari!

Casemiro, reacție genială după plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United

„Nu am făcut vreun schimb de mesaje, dar Cristiano are foarte multă experiență și știe ce este bine pentru cariera lui. Normal că suntem triști, în special la Manchester, pentru că vorbim despre unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie. Cristiano este adult și știe ce este mai bine pentru el.

În calitate de prieteni îi urăm tot binele din lume și în ceea ce privește fotbalul, sper ca totul să meargă bine pentru el, exceptând momentele în care joacă împotriva noastră”, a spus Casemiro, citat de Daily Mail.

Plecarea lui Cristiano Ronaldo vine după ce portughezul a declarat recent, într-un interviu acordat lui Piers Morgan la Talk TV, că s-a simţit trădat la Manchester United, că proprietarilor nu le pasă de club, că tehnicianul Erik ten Hag nu îl respectă şi că oficialii clubului nu au arătat compasiune atunci când în aprilie jucătorului i-a murit la naştere unul dintre gemeni.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, reacție după ce s-a despărțit oficial de Manchester United

Marți seară, CR7, aflat în prezent la Cupa Mondială din Qatar alături de naționala Portugaliei, și-a declarat dragostea pentru Manchester United și fanii săi.

„În urma discuțiilor pe care le-am avut cu Manchester United, am decis de comun acord să încheiem contractul mai repede. Iubesc Manchester United și fanii, asta nu se va schimba niciodată.

Totuși, simt că este momentul potrivit să caut o nouă provocare. Îi doresc echipei numai succese pentru restul sezonului și în viitor”, a spus Cristiano Ronaldo, potrivit jurnalistului BBC, Simon Stone.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo a făcut până acum unul dintre cele mai slabe sezoane din carieră, reușind un singur gol în 10 apariții în Premier League. Sub comanda lui Erik ten Hag, starul lusitan a fost „retrogradat” pe banca de rezerve. El revenise la United în august 2021.

Ronaldo: „Manchester United m-a trădat!”

“Da, au încercat să mă forțeze să plec. Nu doar antrenorul, ci și 2-3 persoane din preajma clubului, din conducere. Mă simt trădat! (n.r – Crezi că au încercat să scape de tine?) Sincer, nu ar trebui să spun asta, nu știu. Nu-mi pasă, dar oamenii trebuie să știe adevărul. M-am simțit trădat și am simțit că anumiți oameni nu m-au vrut. Am fost transformat în ‘oaia neagră’. Nu numai sezonul acesta, ci și sezonul trecut.

(N.r. – Despre Erik ten Hag) Nu am respect față de el pentru că nici el nu îmi arată respect. Dacă nu îmi arăți respect, nu te voi respecta niciodată. Dacă ai, voi avea și eu mereu respect față de tine.

(N.r. – Despre Wayne Rooney) Nu știu de ce mă critică atât de rău. Probabil pentru că el și-a încheiat cariera, iar eu încă joc la cel mai înalt nivel. Nu voi spune că face asta pentru că eu arăt mai bine decât el… ceea ce e adevărat.

(N.r. – Despre lipsa de progres de la Manchester United) Progresul a fost zero! De când a plecat Sir Alex, nu am văzut nicio evoluție. Nimic nu s-a schimbat. Nici condițiile de antrenament, nici piscina, nici sala de forță, nici bucuria, nici bucătarii, nici tehnologia”, a spus Cristiano Ronaldo, în interviul acordat lui Piers Morgan, citat de The Sun.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și