Închide meniul

Cristiano Ronaldo s-a împăcat cu Erik ten Hag! Portughezul a revenit în lotul lui Manchester United

Alexandru Ivan Publicat: 25 octombrie 2022, 21:21

Reclamă
Cristiano Ronaldo s-a împăcat cu Erik ten Hag! Portughezul a revenit în lotul lui Manchester United

Cristiano Ronaldo s-a împăcat cu Erik ten Hag

Cristiano Ronaldo și Erik ten Hag, la antrenamentul lui Manchester United / Profimedia

Cristiano Ronaldo s-a împăcat cu Erik ten Hag. Portughezul a revenit în lotul lui Manchester United și poate juca în partida următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a revenit după suspendarea dictată de Manchester United împotriva lui şi a participat marţi la antrenamentul de dimineaţă al echipei sale.

Cristiano Ronaldo s-a împăcat cu Erik ten Hag

Ronaldo a fost exclus din lot din motive diciplinare după ce a refuzat să intre în teren la meciul câștigat de Manchester United în faţa lui Tottenham, scor 2-0, pe 19 octombrie. Ronaldo nu a fost convocat pentru partida cu Chelsea, de sâmbătă, încheiată cu scorul de 1-1.

Reintegrarea atacantului portughez în echipă a fost făcută în urma unei întâlniri între Ronaldo şi antrenorul Erik ten Hag, întâlnire care a avut loc înaintea şedinţei de antrenament de marţi.

Reclamă

Cristiano Ronaldo devine astfel disponibil pentru meciul de joi, cu Sheriff Tiraspol, din Europa League.

Cristiano Ronaldo: „Nu m-am schimbat!”

După ce a fost exclus din lot, Ronaldo a dezvăluit că încearcă să fie un exemplu pentru jucătorii mai tineri din echipă, şi că va da totul pentru a reveni alături de coechipierii săi cât mai repede.

„Așa cum am făcut întotdeauna de-a lungul carierei mele, încerc să trăiesc și să joc cu respect față de colegii mei, adversarii mei și antrenorii mei. Asta nu s-a schimbat. Nu m-am schimbat. Sunt aceeași persoană și același profesionst care am fost în ultimii 20 de ani în care am jucat în fotbalul de elită, iar respectul a jucat întotdeauna un rol foarte important în luarea deciziilor.

Reclamă 4 / 0/3

Am început de foarte tânăr, jucătorii mai în vârstă și mai experimentați au fost întotdeauna exemple extrem de importante pentru mine. Astfel, mai târziu, am încercat întotdeauna să setez un exemplu în mine pentru tinerii care au crescut în toate echipele pe care le-am reprezentat. Din păcate nu este întotdeauna posibil asta și câteodată ‘căldura’ de moment scoate ce e mai bun din noi.

În aceste momente, simt doar că trebuie să muncesc din greu în Carrington, să îmi sprijin coechipierii și să mă pregătesc pentru tot în orice meci. Nu este o opțiune să cedezi în fața presiunii. Nu a fost niciodată. Aceasta este Manchester United și uniți trebuie să rămânem. În curând vom fi din nou împreună”, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo, pe conturile oficiale sociale.

Cristiano Ronaldo, cea mai slabă clasare din ultimii 17 ani la Balonul de Aur

Cristiano Ronaldo, ajuns la 37 de ani, are cea mai slabă clasare din ultimii 17 ani. Ocupă abia locul 20, după sezonul bun pe care l-a avut la Manchester United.

De cealaltă parte, rivalul etern al lui Ronaldo, Messi, nu a fost inclus în top 30 ai celor mai buni jucători din lume. Vedeta lui PSG a avut probleme de adaptare la Paris şi este în afara clasamentului.

Microbiştii din întreaga lume s-au întrebat cine ar fi câştigat Balonul de Aur dacă Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo nu existau. Cei doi mari fotbalişti au dominat fotbalul mondial în ultimul deceniu şi au câştigat împreună 12 trofee.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și