Închide meniul

Ce a declarat Erling Haaland după ce a marcat în Arsenal – Manchester City 1-3: „Sunt atât de fericit că joc aici!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 februarie 2023, 0:20 / Actualizat: 16 februarie 2023, 14:57

Ce a declarat Erling Haaland după ce a marcat în Arsenal – Manchester City 1-3: „Sunt atât de fericit că joc aici!

Erling Haaland, bucuria de după golul marcat în Arsenal - Manchester City 1-3

Erling Haaland şi bucuria de după golul marcat în poarta lui Arsenal / Profimediaimages

Ce a declarat Erling Haaland după ce a marcat în derby-ul Arsenal – Manchester City, scor 1-3, restanţa din etapa a 12-a din Premier League. Atacantul norvegian şi-a trecut numele pe tabelă şi a ajutat-o pe echipa lui Pep Guardiola să urce pe primul loc în campionatul Angliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haaland a ajuns la 26 de goluri marcate în această ediţie din Premier League şi a egalat performanţa obţinută de Sergio Aguero în sezonul 2014-15. Niciun jucător din istoria lui City nu a înscris mai mult. Norvegianul mai are la dispoziţie 15 partide să stabilească un nou record şi să intre în istoria clubului încă din primul său sezon.

Ce a declarat Erling Haaland după ce a marcat în Arsenal – Manchester City 1-3

City a câştigat, nu eu. A fost o mică ajustare a lui Pep Guardiola la pauză. Până la urmă, avem jucători de mare calitate şi fiecare dintre noi trebuie să contribuie.

Trebuie să arătăm puţin mai bine decât am făcut-o azi. Sunt atât de mândru de fiecare dintre coechipieri şi atât de fericit că joc aici!

Reclamă

Putem să fim cu toţii de acord că arsenal a fost cea mai bună echipă în acest sezon, aşa că nu a fost uşor să venim şi să jucăm aici. Am obţinut trei puncte foarte importante! Eu trebuie să muncesc, sunt fericit. Aveam nevoie de această victorie„, a declarat Erling Haaland, potrivit bbc.co.uk.

City a urcat pe primul loc în Premier League, acumulând 51 de puncte în 23 de meciuri. Arsenal, locul doi, are tot 51 de puncte, însă obţinute în 22 de meciuri. Pe locul trei se află Manchester United, cu 46 de puncte.

Manchester City a suferit pe Emirates. A avut numai 36% posesie! Este o contraperformanţă pentru Pep Guardiola, care nu s-a mai întâlnit cu aşa ceva în întreaga carieră.

Reclamă 4 / 0/3

Arsenal – Manchester City 1-3

Arsenal – Manchester City 1-3. Starurile lui Pep Guardiola au câştigat derby-ul cu o miză uriaşă în lupta pentru titlul din Premier League. Erling Haaland a stabilit rezultatul final cu al 26-lea gol stagional şi i-a ajutat pe „cetăţeni” să urce pe primul loc în campionatul Angliei.

City a avut viaţă grea pe Emirates, în restanţa etapei cu numărul 12 din Premier League. Chiar dacă Kevin De Bruyne a deschis scorul în minutul 24, Saka a restabilit egalitatea din penalty (42). Grealish a dus-o pe Manchester City în avantaj în minutul 72, iar Erling Haaland a stabilit rezultatul final (82), 3-1 pentru campioana en-titre.

Cu acest succes, Manchester City a egalat-o la puncte pe Arsenal. „Cetăţenii” au un golaveraj mai bun decât rivalii lor, dar şi un meci în plus.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și