Închide meniul

Ce a răspuns Jurgen Klopp când a fost întrebat despre un eventual transfer al lui Kylian Mbappe la Liverpool

Dan Roșu Publicat: 17 februarie 2024, 12:17

Reclamă
Ce a răspuns Jurgen Klopp când a fost întrebat despre un eventual transfer al lui Kylian Mbappe la Liverpool

Ce a răspuns Jurgen Klopp când a fost întrebat despre un eventual transfer al lui Kylian Mbappe la Liverpool

Jurgen Klopp şi Kylian Mbappe - Profimedia Images

Jurgen Klopp a fost întrebat despre un eventual transfer al lui Kylian Mbappe la Liverpool. Asta după ce starul francez i-a anunţat pe cei din conducerea lui PSG că va pleca din Ligue 1 la finalul acestui sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Klopp, care şi el va pleca de la Liverpool la finalul stagiunii, susţine că o mutare a lui Kylian Mbappe pe Anfield Road pare greu de realizat, din punct de vedere financiar. Mai mult, campionul mondial ar fi extrem de aproape de Real Madrid.

Ce a răspuns Jurgen Klopp când a fost întrebat despre un eventual transfer al lui Kylian Mbappe la Liverpool

„Nu am habar. Nu sunt implicat în asta… dar pot să vă spun că aș fi surprins. Ar fi dificil pentru majoritatea cluburilor de top pe care le cunosc, salarii, sumă de transfer”, a spus Klopp, citat de Fabrizio Romano.

Chiar dacă presa din Spania a anunţat că transferul lui Mbappe la Real Madrid e ca şi făcut, totuşi Liverpool e celălalt club despre care au existat zvonuri în ultima perioadă că şi-ar dori aducerea atacantului de 25 de ani în Premier League, unde s-ar putea lupta de la egal la egal cu Erling Haaland.

Reclamă

Suma uriaşă la care renunţă Kylian Mbappe pentru a pleca fără scandal de la PSG

Starul naţionalei Franţei nu s-a uitat la bani atunci când a decis să o părăsească pe PSG. Iată suma uriaşă la care renunţă Kylian Mbappe pentru a pleca fără scandal de la PSG.

Potrivit as.com, Mbappe renunţă la circa 100 de milioane de euro pentru a semna din vară cu o altă echipă fără a intra în conflict cu PSG. Cel mai probabil, va merge la Real Madrid.

Mbappe urma să încaseze un bonus de loialitate de 80 de milioane de euro de la PSG, la care a renunţat. Totodată, el a fost de acord să cedeze o parte din prima de instalare pe care o va încasa de la Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă aceşti bani, Mbappe ar accepta şi un salariu clar mai mic decât cel pe care îl avea la PSG. La campioana Franţei, starul „cocoşului galic” primea un salariu de 70 de milioane de euro.

Se vehiculează că Mbappe a primit o ofertă de 35 de milioane de euro pe sezon de la Real Madrid. Astfel, singurul criteriu pe care Mbappe l-a ales atunci când a decis să plece de la formaţia pariziană este cel sportiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și