Închide meniul

Ce a scris presa internaţională, după ce Radu Drăguşin a fost prezentat la Tottenham: „Tânărul Virgil Van Dijk”

Alex Masgras Publicat: 11 ianuarie 2024, 23:37

Reclamă
Ce a scris presa internaţională, după ce Radu Drăguşin a fost prezentat la Tottenham: „Tânărul Virgil Van Dijk

Ce a scris presa internaţională, după ce Radu Drăguşin a fost prezentat la Tottenham

Radu Drăguşin, în tricoul lui Tottenham / tottenhamhotspur.com

Ce a scris presa internaţională, după ce Radu Drăguşin a fost prezentat la Tottenham. Fundaşul român a fost prezentat de formaţia din Premier League, după ce a câştigat cursa cu Bayern pentru semnătura sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăguşin a ajuns în nordul Londrei pentru aproximativ 30 de milioane de euro. În afacerea pentru transferul lui Drăguşin a intrat şi Djed Spence, cel care a fost împrumutat de Spurs la Genoa. Radu Drăguşin a semnat cu echipa lui Ange Postecoglou până în 2030.

Ce a scris presa internaţională, după ce Radu Drăguşin a fost prezentat la Tottenham

Imediat după ce Drăguşin a fost prezentat de Tottenham, presa internaţională a reacţionat. Marile publicaţii ale lumii l-au comparat pe fundaşul român cu Virgil Van Dijk, fundaşul lui Liverpool, şi au subliniat faptul că Drăguşin s-a aflat şi pe lista celor de la Bayern Munchen.

Marca„Tottenham îl transferă pe Drăgușin, cel mai râvnit fundaș central din Serie A. Spurs a câștigat cursa cu Bayern și Napoli, reușind să îl transfere pe fundașul român de la Genoa pentru 30 de milioane de euro, care a crescut la Juventus lângă Bonucci și Chiellini, devenind una dintre marile senzații din Serie A”.

Sky Sports – „Tottenham a finalizat transferul lui Drăgușin pentru 26,7 milioane de lire sterline. Internaționalul român a ales Spurs în dauna lui Bayern Munchen. Este al doilea transfer al iernii după împrumutul lui Timo Werner. Ambii pot debuta duminică, împotriva lui Manchester United”.

Reclamă

BBC – „Tottenham l-a transferat pe fundașul român Radu Drăgușin de la echipa italiană Genoa. Drăgușin este al doilea jucător transferat de Tottenham în luna ianuarie, după atacantul german Timo Werner, care s-a alăturat echipei sub formă de împrumut de la RB Leipzig. Internaționalul român, care are 13 meciuri la echipa națională, a fost titular în toate cele 22 de meciuri ale celor de la Genoa din Serie A”.

The Guardian – „Drăgușin a fost ținta numărul 1 a lui Ange Postecoglou pntru fereastra de transferuri din ianuarie. Tottenham a câștigat competiția cu Bayern”.

The Standard – „De ce l-a transferat Tottenham pe tânărul ’Virgil van Dijk’? Ultimul jucător transferat de Spurs își modelează jocul după căpitanul lui Liverpool și ajunge cu un potențial de star adevărat”.

Reclamă 4 / 0/3

Primele cuvinte pe care le-a spus Radu Drăguşin după ce a fost prezentat oficial la Tottenham!

Radu Drăguşin a fost prezentat oficial la Tottenham astăzi, la ora 21:00 (ora României). Fundaşul naţionalei a avut parte de o prezentare specială. Mai întâi au fost postate două clipuri în care jucătorul naţionalei apărea, după care Tottenham a publicat şi o poză a lui Drăguşin cu tricoul lui Spurs.

Imediat după ce a fost prezentat oficial, Radu Drăguşin a rostit şi primele cuvinte. ”Come on, you Spurs”, a spus Drăguşin, adică ”Hai, Spurs!”.

„Radu a sosit!

Suntem încântați să anunțăm semnarea lui Radu Drăgușin de la Genoa din Serie A, sub rezerva autorizației internaționale și a permisului de muncă”, a transmis Tottenham, într-un comunicat postat pe Facebook după ce fundaşul naţionalei a semnat cu gruparea din Premier League.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă de la 11:05, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și