Închide meniul

Ce au putut să îi cânte fanii lui Manchester United lui Erling Haaland. Norvegianul le-a răspuns cu o dublă pe care nu o vor uita

Alex Masgras Publicat: 29 octombrie 2023, 20:17

Reclamă
Ce au putut să îi cânte fanii lui Manchester United lui Erling Haaland. Norvegianul le-a răspuns cu o dublă pe care nu o vor uita

Ce au putut să îi cânte fanii lui Manchester United lui Erling Haaland

Erling Haaland, după Manchester United - Manchester City 0-3 / Profimedia

Ce au putut să îi cânte fanii lui Manchester United lui Erling Haaland. Manchester City s-a impus cu 3-0 în faţa rivalei din oraş chiar pe Old Trafford, iar atacantul norvegian a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haaland a reuşit o dublă şi a pasat decisiv la golul al treilea, marcat de Phil Foden. Prestaţia norvegianului a fost răspunsul perfect pentru fanii lui Manchester United, care au încercat să îl ironizeze pe atacantul de 23 de ani prin cântecele lor.

Ce au putut să îi cânte fanii lui Manchester United lui Erling Haaland

În 2001, la un derby al oraşului Manchester, Roy Keane a avut o intrare dură la Alf-Inge Haaland, tatăl lui Erling. Intrarea irlandezului l-a costat pe Alf-Inge Haaland, deoarece genunchiul său nu a mai fost niciodată la fel, fiind nevoit să se retragă la numai 30 de ani.

Fiul său este acum unul dintre cei mai buni jucători din lume şi înscrie pe bandă rulantă în Premier League. La meciul de pe Old Trafford dintre United şi City, fanii „diavolilor” au încercat să îl destabilizeze pe norvegian, cântând „Keano”, făcând referire la Roy Keane, şi „Haaland, cum e tatăl tău?”.

Acest lucru nu l-a afectat pe atacantul de 23 de ani al „cetăţenilor”, care a reuşit să înscrie o dublă şi să paseze decisiv la al treilea gol al echipei lui Pep Guardiola, marcat de Phil Foden în minutul 80.

Reclamă

La finalul meciului, Haaland s-a amuzat de scandările fanilor lui United, fiind încântat că a putut să le răspundă cu o dublă:

„Mulţi dintre ei îmi strigau Keano (n.r. porecla lui Roy Keane). Am înscris şi a fost un sentiment fantastic. A fost o celebrare frumoasă”, a spus Erling Haaland la finalul meciului, potrivit skysports.com.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland, fabulos în Manchester United – Manchester City

Erling Haaland a avut o prestaţie fantastică pe Old Trafford, în derby-ul oraşului Manchester. Atacantul lui City a marcat primele sale goluri pe „Teatrul Viselor”.

Haaland a deschis scorul în minutul 26, atunci când a înscris fără emoţii dintr-o lovitură de la 11 metri. Penalty-ul primit de „cetăţeni” a fost primul primit în cele 27 de meciuri în Premier League disputate pe Old Trafford de City.

Înainte de pauză, norvegianul a avut şansa de a realiza „dubla”, dar Andre Onana a reuşit să respingă lovitura de cap a lui Haaland din câţiva metri, în ceea ce a fost una dintre cele mai bune intervenţii ale sezonului.

După revenirea de la cabine, Haaland a reuşit să îşi treacă în cont „dubla”. După o centrare a lui Bernardo Silva, norvegianul a reuşit să îl învingă pe Onana după o fază identică cu cea din finalul primei reprirze.

Erling Haaland a ajuns după „dubla” de pe Old Trafford la 47 de goluri marcate în 45 de partide disputate în Premier League, dovedind din nou că este o adevărată maşinărie de goluri.

În total, de când a venit la Manchester City, Erling Haaland a marcat 65 de goluri în 68 de partide. Reuşitele din meciul cu Manchester United confirmă forma excelentă pe care o traversează norvegianul, care a marcat 5 goluri în ultimele 3 meciuri. Haaland venea după o perioadă nu tocmai grozavă, când a avut trei meciuri la rând, două în Premier League şi unul în UEFA Champions League, fără gol marcat.

Reclamă

Norvegianul a contribuit şi la golul al treilea al „cetăţenilor”. El a pasat decisiv la reuşita lui Phil Foden, care a stabilit scorul final, 3-0 pentru echipa lui Pep Guardiola.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și