Închide meniul

Erling Haaland, fabulos în Manchester United – Manchester City. Performanţă stelară atinsă cu primele sale goluri pe Old Trafford

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 29 octombrie 2023, 19:19

Erling Haaland, fabulos în Manchester United – Manchester City. Performanţă stelară atinsă cu primele sale goluri pe Old Trafford

Erling Haaland, fabulos în Manchester United - Manchester City

Erling Haaland, pe Old Trafford, sărbătorind un gol în derby-ul oraşului Manchester / Profimedia

Erling Haaland, fabulos în Manchester United – Manchester City! Atacantul norvegian este într-o formă incredibilă, reuşind să înscrie cinci goluri în ultimele trei partide. Campioana din Premier League s-a impus în derby-ul oraşului Manchester fără drept de apel, scor 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haaland a înscris în meciul de pe Old Trafford primele sale goluri pe „Teatrul Viselor”. Sezonul trecut, norvegianul nu a reuşit să înscrie în înfrângerea cu 2-1 din Premier League, din luna ianuarie. De asemenea, el a pasat decisiv şi la golul al treilea al „cetăţenilor”, marcat de Phil Foden.

Erling Haaland, fabulos în Manchester United – Manchester City

Erling Haaland a avut o prestaţie fantastică pe Old Trafford, în derby-ul oraşului Manchester. Atacantul lui City a marcat primele sale goluri pe „Teatrul Viselor”.

Haaland a deschis scorul în minutul 26, atunci când a înscris fără emoţii dintr-o lovitură de la 11 metri. Penalty-ul primit de „cetăţeni” a fost primul primit în cele 27 de meciuri în Premier League disputate pe Old Trafford de City.

Reclamă

Înainte de pauză, norvegianul a avut şansa de a realiza „dubla”, dar Andre Onana a reuşit să respingă lovitura de cap a lui Haaland din câţiva metri, în ceea ce a fost una dintre cele mai bune intervenţii ale sezonului.

După revenirea de la cabine, Haaland a reuşit să îşi treacă în cont „dubla”. După o centrare a lui Bernardo Silva, norvegianul a reuşit să îl învingă pe Onana după o fază identică cu cea din finalul primei reprirze.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland a ajuns după „dubla” de pe Old Trafford la 47 de goluri marcate în 45 de partide disputate în Premier League, dovedind din nou că este o adevărată maşinărie de goluri.

În total, de când a venit la Manchester City, Erling Haaland a marcat 65 de goluri în 68 de partide. Reuşitele din meciul cu Manchester United confirmă forma excelentă pe care o traversează norvegianul, care a marcat 5 goluri în ultimele 3 meciuri. Haaland venea după o perioadă nu tocmai grozavă, când a avut trei meciuri la rând, două în Premier League şi unul în UEFA Champions League, fără gol marcat.

Norvegianul a contribuit şi la golul al treilea al „cetăţenilor”. El a pasat decisiv la reuşita lui Phil Foden, care a stabilit scorul final, 3-0 pentru echipa lui Pep Guardiola.

Erling Haaland s-a uitat la El Clasico şi a fost impresionat de Jude Bellingham

Erling Haaland nu a putut rata duelul dintre Barcelona şi Real Madrid. După ce Jude Bellingham a egalat cu un şut imparabil, atacantul lui Pep Guardiola a reacţionat imediat.

„Incredibil acest băiat”, a transmis Haaland, pe contul oficial de Instagram.

Jude Bellingham a restabilit egalitatea în El Clasico cu un şut de „pus în ramă”. Starul englez a marcat printr-o execuţie la care portarul Ter Stegen nu a avut nicio şansă.

Reclamă

Ulterior, în prelungiri, Jude Bellingham a dat lovitura de graţie. Din pasa lui Luka Modric, mijlocaşul englez a făcut 2-1, iar Real Madrid a învins-o astfel pe rivala Barcelona, după ce a revenit de la 0-1.

Jude Bellingham şi Erling Haaland au fost coechipieri la Borussia Dortmund timp de două sezoane. Cei doi au fost cumpăraţi de formaţia din Bundesliga în acelaşi an, 2020, de la Birmingham, respectiv Salzburg.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
Vezi toate știrile
Citește și