Închide meniul

Ce bonus colosal a încasat Cristiano Ronaldo după hat-trick-ul din Manchester United – Norwich 3-2. Portughezul se poate umple de bani până la finalul sezonului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 aprilie 2022, 8:57

Ce bonus colosal a încasat Cristiano Ronaldo după hat-trick-ul din Manchester United – Norwich 3-2. Portughezul se poate umple de bani până la finalul sezonului

Cristiano Ronaldo e golgheterul lui Manchester United

Profimedia

Cristiano Ronaldo a marcat trei goluri în meciul Manchester United – Norwich 3-2, din etapa a 33-a din Premier League. Starul portughez a adus trei puncte uriașe pentru echipa lui, iar „Diavolii” îi vor oferi o recompensă pe măsură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo va primi un bonus în valoare de 850.000 de lire sterline după partida lui Manchester United cu Norwich.

Cristiano Ronaldo, bonus colosal după hat-trick-ul din Manchester United – Norwich 3-2

Potrivit The Sun, portughezul avea în contract o clauză specială. Condiția era să marcheze cel puțin 20 de goluri de-a lungul sezonului. Cu „tripla” din ultimul meci, Ronaldo a ajuns la 21 de reușite.

De asemenea, Cristiano va mai primi 100.000 de lire sterline, bonus pentru hat-trick. Iar recompensele nu se opresc aici. Din acest moment, veteranul de 37 de ani va încasa câte 100.000 de lire sterline pentru fiecare gol înscris pentru United până la finalul stagiunii.

Manchester United îl va plăti cu 1 milion de lire sterline pe cel care va deveni golgheterul echipei la finalul sezonului, iar Ronaldo e aproape sigur că va obține această distincție. Portughezul are 12 goluri în Premier League, cel mai apropiat competitor fiind conaționalul Bruno Fernandes, cu 9 reușite.

Reclamă

Ronaldo ar ajunge la bonusuri individuale de aproximativ 2,75 de milioane de lire sterline, dacă marchează cel puțin 30 de goluri pentru Manchester United în acest sezon.

Cristiano Ronaldo: „Ne luptăm până la capăt!”

Grație „triplei” lui Ronaldo, Manchester United încă visează la un loc de UEFA Champions League. „Diavolii” au 54 de puncte, la trei lungimi în spatele lui Tottenham, echipa de pe locul al patrulea.

„Sunt foarte fericit de această victorie și pentru că am revenit pe drumul cel bun în Premier League. După cum am spus mai devreme, realizările individuale contează doar atunci când ne ajută să ne atingem obiectivele ca echipă, iar al 60-lea hat-trick din cariera mea este mult mai important pentru că ne-a adus cele 3 puncte. Bravo, băieți, efort extraordinar din partea tuturor. Nu renunțăm, ne luptăm până la capăt!”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano a ajuns la 60 de „triple” în cariera de profesionist, 50 la echipele de club și 10 la naționala Portugaliei.  Ronaldo nu mai marcase pentru United de mai bine de o lună, de la hat-trick-ul cu Tottenham de pe 12 martie.

Cum a marcat portughezul cele trei goluri

Cristiano Ronaldo a deschis scorul, în minutul 7, cu o reluare simplă din fața porții, după o pasă excelentă primită de la puștiul Anthony Elanga. Culmea, Elanga e cu 17 ani și 81 de ani mai tânăr decât Cristiano Ronaldo. Niciodată în istoria golurilor lui United în Premier League nu a existat o diferență atât de mare între marcator și pasatorul decisiv.

Ronaldo a făcut „dubla” în minutul 32, cu o lovitură de cap, după o centrare din corner a lui Alex Telles. Grație acestei reușite portughezul a ajuns la 16 sezoane consecutive cu cel puțin 20 de goluri înscrise pentru echipa de club.

După revenirea spectculoasă a celor de la Norwich, Cristiano Ronaldo a marcat golul victoriei cu un șut violent din lovitură liberă, care l-a lăsat macă pe portarul oaspeților. A fost primul său gol din lovitură liberă de la revenirea la Manchester United.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
Vezi toate știrile
Citește și