Închide meniul

Ce notă a primit Radu Drăgușin, după Totenham – Luton 2-1! Cum au reacționat fanii, după un nou meci cu fundașul român titular

Alex Ioniță Publicat: 30 martie 2024, 19:16

Reclamă
Ce notă a primit Radu Drăgușin, după Totenham – Luton 2-1! Cum au reacționat fanii, după un nou meci cu fundașul român titular

Ce notă a primit Radu Drăgușin, după Totenham - Luton 2-1. Cum a fost evaluată prestația fundașului român.

Radu Drăgușin, în timpul meciului cu Aston Villa / Profimediaimages

Ce notă a primit Radu Drăgușin, după Totenham – Luton 2-1. Fundașul echipei naționale a primit o nouă șansă de la tehnicianul Ange Postecoglou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Tottenham și Luton Town a contat pentru etapa cu numărul 30 a sezonului de Premier League. Duelul a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Ce notă a primit Radu Drăgușin, după Totenham – Luton 2-1

Specialiștii de la sofascore.ro i-au evaluat prestația fundașului român, de la meciul cu ultima clasată. Aceștia l-au notat pe Radu Drăgușin cu 6,7.

Notele de la meciul dintre Tottenham și Luton Town / Sofascore.ro

Cea mai mare notă din apărarea lui Spurs a fost obținută de Pedro Porro, care fost notat cu 7,5. Omul meciului a fost desemnat Heung-min Son, care a reușit să marcheze un gol. Starul din Coreea de Sud a primit nota de 7,7.

De asemenea, fanii lui Tottenham au oferit o serie de reacții, pe rețelele de socializare, la finalul acestei partide. Dintre acestea, unele l-au vizat direct pe Radu Drăgușin:

Reclamă

„Radu Drăgușin a jucat bine astăzi!” ; „Drăgușin e Maldini de România!” ; „Drăgușin, îți datorez scuze!” și  „Bine jucat, Drăgușin”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor englezi.

Cum a arătat Tottenham, la meciul cu Luton:

TOTTENHAM (4-2-3-1): Vicario – Porro, Romero, Drăgușin, Udogie – Sarr, Bissouma – Kulusevski, Maddison, Werner – Son

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Austin, Bentancur, Davies, Emerson, Hojbjerg, Johnson, Lo Celso, Richarlison, van de Ven

Antrenor: Ange Postecoglou

Radu Drăguşin, reacţie nervoasă în timpul meciului Tottenham – Luton

Radu Drăguşin a avut o reacţie nervoasă în timpul meciului Tottenham – Luton, din etapa a 30-a din Premier League. Fundaşul central român, titularizat din nou de Ange Postecoglou, a avut o primă repriză de coşmar.

Spurs a primit gol, după numai trei minute, de la ocupanta locului 17 din campionatul Angliei. Tahith Chong a profitat de o gafă a defensivei adverse şi l-a învins pe Vicario.

Spiritele s-au încins chiar înainte de pauză, iar Drăguşin a fost în prim-plan. Chong a fost faultat de Bissouma, iar fundaşul român a oprit o repunere rapidă a jocului. A luat mingea în mână, spre nemulţumirea rivalilor.

Luke Berry i-a „aruncat” cuvinte grele, moment în care Drăguşin a reacţionat nervos şi l-a împins. Scandalul putea căpăta proporţii, dar Mpanzu a intervenit şi i-a despărţit. Arbitrul era chiar în apropiere şi l-a chemat pe internaţionalul român.

Jarred Gillett a purtat o discuţie cu Drăguşin şi l-a avertizat că îi va acorda cartonaşul galben în cazul în care situaţia se va repeta.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Diaconu a pierdut cu Chen Meng 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și