Închide meniul

Ce notă a primit Radu Drăguşin pentru evoluţia din meciul cu Newcastle! Românul, lăudat de englezi: „A fost intervenţia meciului”

Bogdan Stănescu Publicat: 1 septembrie 2024, 18:10

Reclamă
Ce notă a primit Radu Drăguşin pentru evoluţia din meciul cu Newcastle! Românul, lăudat de englezi: „A fost intervenţia meciului

Ce notă a primit Radu Drăguşin pentru evoluţia din meciul cu Newcastle!

Radu Drăguşin, în meciul Newcastle - Tottenham 2-1 / Profimedia Images

Iată ce notă a primit Radu Drăguşin pentru evoluţia din meciul cu Newcastle. Internaţionalul român a fost pe teren tot meciul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scorul de 1-0 pentru Newcastle, Radu Drăguşin a avut o intervenţie fabuloasă. El l-a blocat pe Alexander Isak, care putea duce scorul la 2-0 pentru „Coţofene”.

Ce notă a primit Radu Drăguşin pentru evoluţia din meciul cu Newcastle! Românul, lăudat de englezi: „A fost intervenţia meciului”

A fost intervenția serii”, au reacţionat englezii după intrarea la sacrificiu a lui Radu Drăguşin.

Când Isak se desprinde de marcaj și scapă spre poartă, suntem obișnuiți să vedem un gol. Dar fundașul lui Tottenham a salvat ziua după ce a intrat prin alunecare și i-a furat mingea. Un moment uriaș, în meci”, au remarcat jurnaliştii de la Daily Mail.

Pentru prestaţia din meciul cu Newcastle, Radu Drăguşin a fost notat de Sofascore cu 7.1. A fost una dintre cele mai mari note ale meciului.

Reclamă
Reclamă

Newcastle – Tottenham 2-1. Radu Drăgușin a fost integralist!

Newcastle – Tottenham 2-1, duelul din etapa a treia din Premier League, a fost în format live score, pe AS.ro. Radu Drăgușin a fost integralist în duelul de pe St James’ Park.

Acesta a fost primul meci pe care Radu Drăgușin l-a jucat în acest sezon de Premier League. În precedentele două confruntări ale lui Tottenham din campionat, cu Leicester și Everton, fundașul român a fost rezervă neutilizată.

„Coţofenele” au deschis scorul în minutul 37, prin Harvey Barnes. În minutul 56, echipa lui Radu Drăguşin au egalat, printr-un autogol al lui Dan Burn.

Reclamă

Newcastle avea, în cele din urmă, să obţină cele 3 puncte. Isak a marcat în minutul 78 al partidei.

Newcastle: Pope – Livramento, Krafth, Burn, Kelly – Longstaff, Guimaraes, Joelington – Gordin, Isak, Barnes

Tottenham: Vicari – Pedro Porro, Romero, Drăgușin, Udogie – Matar Sarr, Bissouma, Maddison – Kulusevski, Son, Odobert

Jamie Carragher știe de ce a fost lăsat pe bancă Radu Drăgușin, în primele două meciuri

Jamie Carragher, fostul mare fundaş al celor de la Liverpool, este de părere că există o fricţiune între Radu Drăguşin şi Ange Postecoglou din cauza numărului scăzut de minute ale internaţionalului român, dar pune acest lucru pe seama tacticii abordate de antrenorul australian, la fel ca toate problemele din apărarea londonezilor:

„Postecoglou spune mereu că are nevoie de un lot mai bun. Băiatul pe care l-au cumpărat în ianuarie (n.r. Radu Drăgușin) joacă foarte rar. Au fost acolo anumite fricțiuni pentru că nu a primit minutele pe care le voia. Nu e doar vorba despre lot, e și despre tactica lui Tottenham, cu fundașii laterali urcați la mijlocul terenului. Nu le cauzează și asta probleme?

Când mă gândesc la linia defensivă a lui Tottenham, nu o văd mai slabă decât oricare alta Premier League. E un fundaș stânga mai bun decât Udogie? Porro a fost extraordinar sezonul trecut.

Cei doi fundași centrali sunt la același nivel cu fundașii din Premier League, însă prestația echipei pe faza defensivă este foarte slabă. Când unul dintre ei lipsește, mai ales Van de Ven…. Van de Ven este unul dintre cei mai rapizi jucători din Premier League”, a declarat Jamie Carragher, potrivit HITC.com.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:08

LIVE VIDEORio Ave – Arouca se joacă ACUM în AntenaPLAY. Guimaraes – Famalicao, de la 22:30. Spectacol total în Liga Portugal

19:55

Newcastle – Tottenham 2-1. Radu Drăgușin a fost integralist! Manchester United – Liverpool s-a terminat 0-3

19:45

LIVE TEXTFarul – CFR Cluj 0-2. Duel „de foc” între echipele lui Gică Hagi și Dan Petrescu! Deac şi Bolgado au marcat

19:30

Atromitos – PAOK LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Campioana Greciei luptă pentru a treia victorie a sezonului. Echipele de start

19:29

Nicolae Stanciu, plin de încredere înaintea meciurilor României din Liga Naţiunilor: „Aveam nevoie de Mircea Lucescu”

19:08

Ange Postecoglou a venit cu verdictul despre prestația lui Radu Drăgușin, din meciul cu Newcastle: „A reușit!”

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 6 Napoli – Parma 2-1! Înfrângere dramatică pentru echipa lui Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice
Citește și