Închide meniul

Ce se întâmplă cu tehnologia VAR din Premier League! Cluburile au votat cu o majoritate covârșitoare

Alex Ioniță Publicat: 6 iunie 2024, 17:05

Reclamă
Ce se întâmplă cu tehnologia VAR din Premier League! Cluburile au votat cu o majoritate covârșitoare

Ce se întâmplă cu tehnologia VAR din Premier League!

Profimedia

Iată ce se întâmplă cu tehnologia VAR din Premier League! Cluburile din Premier League au votat 19 la 1 în favoarea menţinerii sistemului de asistenţă video în arbitraj (VAR) în sezonul următor, relatează bbc.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wolverhampton a declanşat votul privind utilizarea VAR în sezonul 2024/2025, după ce a înaintat în mod oficial o propunere către Premier League în luna mai.

Ce se întâmplă cu tehnologia VAR din Premier League!

Pentru ca VAR să fie eliminat, 14 din cele 20 de cluburi din Premier League ar fi trebuit să voteze în favoarea acestui lucru, notează news.ro.

Însă Wolverhampton nu a reuşit să obţină sprijin la Adunarea Generală anuală de joi, potrivit BBC Sport.

Premier League a fost sub o presiune tot mai mare pentru a modifica VAR, care a fost introdus la începutul sezonului 2019-20.

Reclamă
Reclamă 4

Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City

Erling Haaland şi Pep Guardiola au ajuns la cifre uriaşe, după un nout titlu câştigat de Manchester City, în Premier League. În primele sale două sezoane pe Etihad, atacantul norvegian a devenit campion de două ori, alături de „cetăţeni”.

Manchester City a câştigat un nou titlu în Premier League, în ultima etapă a sezonului. Arsenal a încheiat pe locul secund în Premier League.

Erling Haaland a fost transferat de Manchester City în vara lui 2022, iar în primele două sezoane petrecute pe Etihad, s-a încununat de două ori campion în Premier League, iar în sezonul trecut a reuşit să câştige şi Champions League.

Reclamă

De asemenea, Erling Haaland a fost golgheter în Premier League atât în sezonul trecut, cât şi în stagiunea precedentă. În acest sezon, Haaland nu a avut rival în topul celor mai buni marcatori. Atacantul a marcat 27 de goluri, în cele 31 de meciuri jucate în campionat.

De cealaltă parte, Pep Guardiola şi-a trecut în cont al şaselea titlu în Premier League, toate cucerite alături de Manchester City. În total, managerul catalan a câştigat 12 titluri în cariera sa de antrenor.

În cei opt ani petrecuţi pe Etihad, Pep Guardiola a câştigat nu mai puţin de 15 trofee. Titlul din acest sezon este cel de-al 38-lea trofeu din cariera sa impresionantă de manager.

Manchester City avea nevoie de victorie, în ultima etapă a sezonului, pentru a se încununa campioană. „Cetăţenii” au învins-o pe West Ham, cu scorul de 3-1, şi au câştigat al optulea titlu din istorie.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:19

Dinamo se luptă cu Rapid pentru transferul unui jucător din Liga 1! Lovitura pregătită de „câini”

22:18

LIVE TEXTElveţia – Germania şi Scoţia – Ungaria se joacă ACUM! Luptă strânsă pentru locul 3 din Grupa A de la EURO 2024

22:04

Răsturnare de situație în cazul retragerii lui Andy Murray de la Wimbledon! Impresarii neagă informația oferită de ATP

21:45

Englezii, impresionaţi de România! Ce loc ocupă „tricolorii” în topul naţionalelor de la EURO 2024

21:35

Jaqueline Cristian, eliminată din primul tur de la Bad Homburg. A fost învinsă de Emma Navarro, în 2 seturi

21:09

„Ştiu cum vor juca!” Starul Slovaciei, mesaj ferm înaintea duelului decisiv cu România de la EURO 2024

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și