Închide meniul

„Ce te-a impresionat la Tottenham?” Radu Drăguşin a dat imediat răspunsul: „A fost un obiectiv!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 martie 2024, 16:07

„Ce te-a impresionat la Tottenham? Radu Drăguşin a dat imediat răspunsul: „A fost un obiectiv!

"Ce te-a impresionat la Tottenham?" Radu Drăguşin a dat imediat răspunsul

Radu Drăguşin, în timpul unui meci la Tottenham / Profimedia

Radu Drăguşin a fost întrebat despre lucrul care l-a impresionat cel mai mult la Tottenham, şi a oferit imediat răspunsul. Fundaşul român a transmis că antrenamentele foarte intense l-au surprins. De asemenea, acesta a mai declarat că s-a acomodat imediat la Spurs, după transferul istoric din iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost titular în premieră la Tottenham, în ultima etapă. Spurs a fost umilită de Fulham, fiind învinsă categoric cu scorul de 3-0.

„Ce te-a impresionat la Tottenham?” Radu Drăguşin a dat imediat răspunsul

Radu Drăguşin a dezvăluit că la Tottenham este un mare plus faptul că jucătorii de integrează imediat în grup. Fundaşul român a dezvăluit a fost mereu un obiectiv să ajungă să evolueze în Premier League, iar atunci când a primit ofertă de la Tottenham, nu a stat pe gânduri.

De asemenea, Drăguşin a dezvăluit că antrenamentele sunt foarte intense, iar stilul şi viteza de joc sunt pe placul său.

„M-am acomodat foarte bine la Tottenham, m-au primit cu căldură, oamenii de acolo sunt profesionişti din punctul acesta de vedere, mereu încearcă să te facă să te acomodezi cât mai repede. Fotbalul din Anglia a fost mereu un obiectiv pentru mine. Îmi place foarte mult stilul de joc, intensitatea, viteza jocului, iar când au venit mai multe oferte, acolo am vrut să joc.

Reclamă

(N.r. Ce te-a impresionat) M-au impresionat intensitatea antrenamentele, forţa pe care o au băieţii acolo, dezvoltarea fizică şi calitatea lor”, a declarat Radu Drăguşin, conform frf.tv.

Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce l-a văzut pe Radu Drăguşin titular în premieră la Tottenham

Care a fost concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce l-a văzut pe Radu Drăguşin titular în premieră la Tottenham. Fundaşul român a profitat de accidentarea suferită de Micky van de Ven, dar nu şi-a putut ajuta echipa să evite umilinţa de pe Craven Cottage. Spurs a cedat cu 0-3 confruntarea cu Fulham din etapa a 29-a din Premier League.

„Pereche de marcaj, îl vedem pe Drăgușin la Muniz. În prima fază, tu, ca fundaș central, ești în zonă, te duci lângă el, e omul tău, e responsabilitatea ta.

Reclamă 4 / 0/3

El este foarte preocupat să țină linia cu Romero, neinformându-se că este Muniz, același jucător pe care l-a avut în primă fază în marcaj, în spatele lui. E o dublă greșeală.

Prima, la un moment dat, el e cu un pas mai spate decât Romero. Dacă era pe aceeași linie, poate avea o șansă la centrarea asta extraordinară.

A doua greșeală, Udogie nu strânge. Udogie stă departe, trebuie să strângă în centru. În primă fază îl are în marcaj, e informat că e atacant în zonă. Îl pierde din marcaj, nici nu se poziționează foarte bine…

A vrut să strângă, să dubleze, nu e vina lui la golul doi. Încearcă să salveze, să facă ceva. Nu are nicio vină (n.r.- la golul 3).

E primul meci ca titular, e un alt ritm, diferit de Serie A. Toate publicațiile vorbesc de primul gol, doar pe acela l-au analizat, unde are o parte de vină„, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și