Închide meniul

Chelsea „a spart banca” pentru transferul lui Mykhaylo Mudryk! Londonezii, pe cale să plătească 100 de milioane de euro

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 ianuarie 2023, 21:34

Chelsea „a spart banca pentru transferul lui Mykhaylo Mudryk! Londonezii, pe cale să plătească 100 de milioane de euro

Chelsea este pe cale să îl cumpere pe Mykhailo Mudryk

Mykhailo Mudryk, în timpul unui meci pentru Şahtior/ Profimedia

Mykhaylo Mudryk este pe cale să semneze cu Chelsea. Londonezii vor „sparge banca” în schimbul jucătorului ucrainean care evoluează la Şahtior, şi sunt pe cale să plătească suma colosală de 100 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chelsea a confirmat pe conturile oficiale faptul că este tot mai apropae de a obţine semnătura mijlocaşului de 22 de ani. Ucraineanul este cotat la 40 de milioane de euro, pe site-urile de specialitate.

Mykhaylo Mudryk, noul star al lui Chelsea

Oficialii de la Chelsea au mers în Polonia, acolo unde se află cei de la Şahtior, pentru a discuta transferul lui Mykhaylo Mudryk! Londonezii vor plăti în schimbul mijlocaşului suma astronomică de 100 de milioane de euro, anunţă jurnalistul italian Fabrizio Romano.

Şi oficialii de la Şahtior au confirmat faptul că Mykhaylo Mudryk este ca şi transferat la Chelsea. Trupa din Ucraina a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care anunţă faptul că preşedintele clubului şi co-proprietrul lui Chelsea sunt în discuţii avansate pentru mutarea jucătorului de 22 de ani. Mesajul a fost în scurt timp postat şi de oficialii londonezi.

Reclamă

Chelsea îi oferă un contract până în 2030 ucraineanului, care a fost ofertat şi de Arsenal în această perioadă de mercato. „Tunarii” ofereau o sumă mai mică pentru transferul mijlocaşului, şi anume 95 de milioae de euro.

Mykhaylo Mudryk este un produs al academiei celor de la Şahtior. Mijlocaşul a bifat 18 partide în actualul sezon, marcând zece goluri şi contribuind cu pasă decisivă la alte opt reuşite.

Reclamă 4 / 0/3

Joao Felix, împrumutat de Atletico Madrid la Chelsea. Anunţul oficial

Joao Felix a fost împrumutat de Atletico Madrid la Chelsea până la finalul sezonului. Anunţul oficial a fost făcut de clubul de pe Wanda Metropolitano.

Pentru a-l lăsa pe Stamford Bridge, Atletico Madrid i-a cerut lui Felix să-şi prelungească înţelegerea cu echipa lui Diego Simeone cu încă un sezon, până în vara lui 2027.

„Chelsea este una dintre cele mai mari echipe din lume şi sper să reuşesc să ajut echipa să îşi îndeplinească obiectivele. Sunt foarte fericit că sunt aici şi de-abia aştept să joc pe Stamford Bridge”, au fost declaraţiile lui Joao Felix.

Presa din Anglia a anunţat şi că Chelsea va plăti nu mai puţin de 11 milioane de euro pentru împrumutul lui Joao Felix. În 2019, atunci când Atletico l-a transferat de la Benfica, Joao Felix devenea al patrulea cel mai scump fotbalist din istorie.

Chelsea are probleme serioase în acest sezon. După 17 meciuri desfășurate în Premier League, formația din Londra ocupă doar locul 10, la 19 puncte distanță de liderul Arsenal. Pentru Chelsea va urma un duel dificil și în Liga Campionilor, acolo unde o vor întâlni în „optimi” pe Borussia Dortmund.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și