Închide meniul

Chelsea a suferit o nouă pierdere uriașă! Mauricio Pochettino nu se va putea baza pe un jucător important

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 iulie 2023, 11:59

Chelsea a suferit o nouă pierdere uriașă! Mauricio Pochettino nu se va putea baza pe un jucător important

Chelsea a suferit o nouă pierdere uriașă

Mauricio Pochettino, în timpul unui meci / Profimedia Images

Chelsea a suferit o nouă pierdere uriașă! Londonezii vor avea parte de un început de sezon cu probleme, după ce o mare parte din jucătorii importanți au părăsit formația.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Londonezii au rămas în această vară fără nume importante, cum ar fi Mason Mount, Kay Havertz sau Edou Mendy. Se pare că problemele nu se termină pentru echipa lui Pochettino, care a suferit acum o nouă lovitură.

Chelsea a suferit o nouă pierdere uriașă! Wesley Fofana s-a accidentat și va rata o bună parte a sezonului

Fundașul echipei patronate de Todd Boehly, Wesley Fofana, s-a accidentat și nu va putea fi utilizat pentru câteva luni. Astfel, jucătorul de 22 de ani a ratat și călătoria din America, acolo unde Chelsea se află, în momentul de față, în perioada de pregătire.

Anunțul accidentării a fost făcut de oficialii clubului londonez, care au postat un comunicat referitor la starea fotbalistului:

„Fundaşul Wesley Fofana a suferit o intervenţie chirurgicală de reconstrucţie a ligamentului încrucişat anterior.

Reclamă

Tânărul de 22 de ani nu a călătorit în America pentru turneul de pre-sezon al clubului din cauza unor evaluări medicale de specialitate, care, din păcate, au confirmat că ar fi necesară o operaţie.

Wesley îşi va începe acum recuperarea şi va lucra cu departamentul medical al clubului, de la Cobham, în timpul fazei de reabilitare”, este comunciatul postat de londonezi.

De asemenea, tehnicianul echipei, Mauricio Pochettino, a reacționat și el, după accidentarea fotbalistuli.

Reclamă 4 / 0/3

„Este trist, sunt niște vești foarte proaste. Toți suntem triști. Tot ce putem face este să îl ajutăm în această perioadă”, a spus antrenorul, înaintea meciului amical cu Wrexham.

În momentul de față, Fofoana este cotat la 55 de milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. Acesta a ajuns la Chelsea de la Leicester, în schimbul sumei de 80 de milioane de euro, în vara anului trecut.

În tricoul „aristocraților” a jucat 20 de partide și a reușit să marcheze două goluri. În cariera sa a mai jucat pentru Saint-Etienne și Leicester. De asemenea, a debutat și în naționala Franței, în luna iunie, în partida cu Gibraltar, câștigată de selecționata din Hexagon cu scorul de 3-0.

Todd Boehly a făcut „revoluţie” în lotul lui Chelsea

În ultimele două perioade de mercato, Todd Boehly a plătit nu mai puţin de 600 de milioane de lire sterline (n.r. 700 de milioane de euro), o sumă record, dar rezultatele au fost dezastruoase. A făcut astfel o „curăţenie” uluitoare şi a renunţat la 25 de jucători.

Chelsea a renunţat la jucători de top precum Kai Havertz, Mason Mount, Mateo Kovacic, Ruben Loftus-Cheek, Kalidou Koulibaly şi Edouard Mendy. În total, a încasat 216.5 milioane de lire sterline (n.r. 253 de milioane de euro). „Albaştrii” i-au pierdut gratis pe N’Golo Kante, Cesar Azpilicueta şi Baba Rahman.

Potrivit thesun.co.uk, alţi 10 jucători sunt pe „lista neagră”. Romelu Lukaku, Pierre-Emerick Aubameyang, Christian Pulisic, Hakim Ziyech, Callum Hudson-Odoi, Marc Cucurella, Malang Sarr, Ethan Ampudu, Trevoh Chalobah şi Conor Gallagher sunt fotbaliştii care au oferte şi s-ar putea despărţi de Chelsea până la startul noului sezon.

Aceştia sunt jucătorii care au plecat deja de la Chelsea:

Reclamă

Au fost daţi afară Derrick Abu, Prince Adegoke, Tiemoue Bakayoko, Nathan Baxter, Juan Familia-Castillo, Bryan Fiabema, Joe Samuel Haigh, Henry Lawrence, Sam McClelland, Dujon Sterling, Silko-Amari Thomas, Ethan Wady, Jayden Wareham

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și