Închide meniul

Kai Havertz a semnat cu Arsenal. „Promit că o să dau totul”

Alex Ioniță Publicat: 28 iunie 2023, 23:15

Reclamă
Kai Havertz a semnat cu Arsenal. Promit că o să dau totul”

Kai Havertz a semnat cu Arsenal

Kai Havertz, în tricoul lui Arsenal / Twitter: @Arsenal

Kai Havertz a semnat cu Arsenal. Fotbalistul s-a înțeles cu „tunarii” și a semnat un contract valabil pe o perioadă de 5 ani. Acesta a fost legitimat la Chelsea și a fost transferat pentru suma de aproximativ 50 de milioane de euro. La formația condusă de Mikel Arteta, germanul a ales tricol cu numărul 29.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Odată cu venirea la Arsenal, Kai Havertz a devenit al doilea cel mai scump jucător din istoria „tunarilor”. Momentan, pe primul loc se află Nicolas Pepe, care a fost transferat pentru suma de 80 de milioane de euro. Totuși, acest record ar putea fi bătut, deoarece londonezii sunt aproape să îl transfere pe Declan Rice, de la West Ham, pentru peste 100 de milioane de euro.

Kai Havertz a semnat cu Arsenal. Germanul abia așteaptă debutul la echipa lui Arteta

Kai Havertz abia așteaptă debutul la echipa lui Mikel Arteta. Atacantul german a oferit primul interviu din postura de jucător al clubului londonez și a declarat că obiectivul lui este să câștige cât mai multe trofee, în tricoul „tunarilor”.

„Sunt foarte încântat să mă alătur acestui club și să fac parte din familia Arsenal. Această grupare are o istorie bucată și sper că putem să atingem obiective mărețe. Mentalitatea jucătorilor este una excelentă, acesta fiind unul dintre motivele pentru care am ales să semnez.

Obiectivul este să câștigăm trofee și promit că o să dau totul pentru a realiza asta. De abia aștept să începem treaba”, a spus atacantul, pentru site-ul oficial al clubului.

Reclamă

Jucătorul de 24 de ani este un produs al academiei lui Bayer Leverkusen. A debutat în anul 2016 la prima echipă și a devenit cel mai tânăr jucător care a jucat în Bundesliga, la vârsta de 17 ani și 126 de zile. Acesta a petrecut 4 ani în Bundesliga, unde a strâns 150 de meciuri și 46 de goluri. De asemenea, a oferit și 31 de pase decisive.

În anul 2020 a ajuns în Premier League, unde a semnat cu Chelsea. A jucat 3 sezoane în tricoul „aristocraților”, unde a adunat 139 de partide, 32 de goluri și 15 pase decisive. Cel mai memorabil moment din perioada petrecută la Chelsea este golul victoriei din finala Champions League 2021. Atunci, „albaștrii” s-au impus cu scorul de 1-0, în fața celor de la Manchester City.

Odată cu transferul la Arsenal, Havertz a devenit al 29-lea jucător care a îmbrăcat atât tricoul „tunarilor”, cât și tricoul lui Chelsea. Printre cei mai importanți jucători care au activat la ambele echipe se numără: Emmanuel Petit, Nicolas Anelka, David Luiz, Cesc Fabregas, Olivier Giroud, Petr Cech, Ashley Cole sau Pierre Emerick-Aubameyang.

Reclamă 4 / 0/3

Mikel Arteta l-a lăudat pe Havertz

Mikel Arteta a vorbit despre atacantul german, după ce acesta a semnat cu formația londoneză. Tehnicianul spaniol crede că Havertz este un jucător inteligent, care îi va ajuta pe „tunari” în sezonul viitor de Premier League.

„Kai este un jucător de top. Este foarte versatil și inteligent. O să ne aducă concurență și varietate în joc”, a spus Arteta, pentru sursa citată anterior.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și