Închide meniul

Chelsea „rupe” piața transferurilor încă de pe 1 ianuarie! A dat două lovituri și începe asaltul pentru jucătorul de 120 de milioane de euro

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 ianuarie 2023, 13:55

Chelsea „rupe piața transferurilor încă de pe 1 ianuarie! A dat două lovituri și începe asaltul pentru jucătorul de 120 de milioane de euro

Chelsea "rupe" piața transferurilor încă de pe 1 ianuarie

Chelsea mută decisiv pe piața transferurilor / Profimediaimages

Chelsea „rupe” piața transferurilor și e gata să dea marea lovitură din 2023. Gruparea de pe Stamford Bridge a bătut deja palma cu doi jucători și va plăti pentru ei 50 de milioane de euro. Este vorba de Benoit Badiashile și Andrey Santos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul central Benoit Badiashile (21 de ani) va fi cumpărat de la AS Monaco pentru aproximativ 38 de milioane de euro. Conducătorii grupării din Premier League s-au înțeles cu jucătorul pentru un contract de lungă durată și îl așteaptă la vizita medicală, anunță theathletic.com.

Chelsea „rupe” piața transferurilor încă de pe 1 ianuarie. S-a înțeles cu Benoit Badiashile și Andrey Santos

Badiashile vine să îi ajute pe „albaștri” după plecările lui Antonio Rudiger și Andreas Christensen. Se va lupta pentru un post de titular cu Thiago Silva, Kalidou Koulibaly, Trevoh Chalobah și Wesley Fofana.

Chelsea l-a transferat în prima zi din 2023 și pe Andrey Santos, de la Vasco da Gama. Mijlocașul central de 18 ani, care joacă în naționala Braziliei U20, este deja la Londra. Documentele au fost deja semnate, astfel că Chelsea va achita 12.5 milioane de euro. Suma poate crește considerabil din bonusurile de performanță.

Reclamă

Fabrizio Romano anunță că Chelsea își poate relua acum asaltul la jucătorul de 120 de milioane de euro. Argentinianul Enzo Fernandez este jucătorul la care visează londonezii. Desemnat cel mai bun tânăr jucător de la Campionatul Mondial 2022 din Qatar, Enzo a fost curtat cu insistență și de Manchester United și Liverpool. E totuși aproape de un transfer pe Stamford Bridge.

Enzo Fernandez (21 de ani) mai are contract cu portughezii de la Benfica până în 2027. Totuși, președintele clubului, Rui Costa, s-a întâlnit cu agentul jucătorului, Jorge Mendes. Chelsea e gata să facă astfel cel mai scump transfer din istoria clubului. Va fi bătut recordul stabilit în 2021, când Romelu Lukaku a fost adus pentru 113 milioane de euro de la Inter.

Enzo Fernandez a devenit campion mondial alături de Argentina, după un turneu final de vis pentru „pume”. Mijlocașul de 21 de ani a bifat toate cele 7 partide ale sud-americanilor, din Qatar, reușind să marcheze un gol, în meciul din grupe cu Mexic.

Reclamă 4 / 0/3

Scrisoarea emoționantă pe care Enzo Fernandez i-a scris-o lui Lionel Messi

În spațiul public a apărut scrisoarea emoționantă primită de Lionel Messi în 2016 de la Enzo Fernandez, colegul său de la naționala Argentinei, care a avea doar 15 ani când i-a scris starului argentinian.

În 2016, Lionel Messi anunța o decizie șoc pentru lumea fotbalului: retragerea de la echipa națională. Se întâmpla după ce Argentina pierdea a doua finală consecutivă de Copa America, în fața lui Chile, la penalty-uri. Enzo Fernandez avea atunci doar 15 ani și era junior la River Plate.

Ca să-și vadă idolul din nou jucând pentru țara sa, Enzo Fernandez a scris atunci o scrisoare emoționantă adresată lui Lionel Messi.

Cum o să te convingem, dacă suntem dezastruoși? Cum o să te convingem? Nu am avut niciodată 1% din presiunea pe care o ai pe umerii tăi. Te trezești dimineața, te uiți în oglindă și știi că peste 40 de milioane de oameni își doresc să fii perfect și este ridicol că s-a ajuns aici.

Cum o să te convingem? Dacă nu reușim să înțelegem că ești o ființă umană, o persoană cu un talent incomparabil, cel mai bun jucător de pe planetă, dar până la urmă o persoană.

Cum o să te convingem? Dacă nu ne oprim o clipă să ne dăm seama că nu ești responsabil pentru furia pe care ne-o provoacă înfrângerile, care de multe ori are mai mult de-a face cu propriile noastre frustrări care se reflectă acolo. Să ne uităm în oglindă și să ne întrebăm dacă cerem de la noi înșine 1% din ceea ce cerem de la acest om pe care nici nu-l cunoaștem.

Fă ce vrei, Lionel, dar te rog gândește-te să rămâi. Rămâi și distrează-te… într-o lume de presiuni ridicole, ei reușesc să scoată din joc cel mai nobil lucru, distracția”, a scris Enzo Fernandez.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și