Închide meniul

Darwin Nunez a profitat de o gafă colosală în Liverpool – Sheffield United! Atacantul „cormoranilor”, luat la ţintă de portar

Alex Masgras Publicat: 4 aprilie 2024, 22:09

Reclamă
Darwin Nunez a profitat de o gafă colosală în Liverpool – Sheffield United! Atacantul „cormoranilor, luat la ţintă de portar

Darwin Nunez a profitat de o gafă colosală în Liverpool - Sheffield United! Atacantul "cormoranilor", luat la ţintă de portar

Darwin Nunez, în Liverpool - Sheffield United / Captură Digi Sport

Darwin Nunez a profitat de o gafă colosală în Liverpool – Sheffield United. Echipa lui Jurgen Klopp primeşte vizita ultimei clasate din Premier League, în etapa cu numărul 31.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cormoranii” au avut nevoie de 17 minute pentru a deschide scorul. Darwin Nunez a fost cel care a trimis balonul în poartă, iar uruguayanul a fost autorul unei reuşite inedite.

Darwin Nunez a profitat de o gafă colosală în Liverpool – Sheffield United! Atacantul „cormoranilor”, luat la ţintă de portarul advers

În minutul 17 al partidei de pe Anfield, balonul a ajuns la Ivo grbic, portarul celor de la Sheffield United. Croatul a primit mingea la marginea careului şi a întârziat degajarea, moment de care a profitat Darwin Nunez.

Uruguayanul a venit în pressing şi a alergat direct spre portarul de 28 de ani, care a degajat direct în Nunez. Balonul, care l-a lovit pe atacantul „cormoranilor”, a intrat apoi în poartă, iar echipa lui Jurgen Klopp a preluat conducerea.

Liverpool poate reveni pe primul loc în cazul unei victorii în faţa ultimei clasate. „Cormoranii” ar ajunge la 70 de puncte, cu două mai mult decât Arsenal şi cu trei puncte peste Manchester City, formaţia care completează podiumului. „Tunarii” au jucat deja etapa aceasta, cu Luton, formaţie pe care au învins-o cu 2-0, în timp ce echipa lui Pep Guardiola s-a impus în meciul de pe teren propriu cu Aston Villa cu scorul de 4-1.

Reclamă

Pep Guardiola a dezvăluit ce star a refuzat-o pe Manchester City: „Nu ar fi venit nici pentru tot aurul din lume”

Pep Guardiola a dezvăluit ce star a refuzat-o pe Manchester City. Chiar dacă „cetăţenii” au una dintre cele mai bune echipe din lume, iar salariile jucătorilor lui Pep Guardiola sunt extrem de atractive, nu toată lumea îşi doreşte să ajungă la formaţia care a cucerit sezonul trecut tripla Premier League – Cupa Angliei – Liga Campionilor.

Este vorba despre Declan Rice, starul celor de la Arsenal, ajuns vara trecută pe Emirates, după ce „tunarii” au plătit 120 de milioane de euro pentru transferul lui de la West Ham.

Arsenal nu a fost singura echipă interesată de serviciile lui Declan Rice. Manchester City, care venea după un sezon perfect, l-a vrut pe fostul mijlocaş al „ciocănarilor”, dar acesta a refuzat oferta venită de pe Etihad.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt multe dăţi când jucătorii pe care îi vrem nu vor să vină la noi. Nu e primul care nu a vrut să semneze. Avem o listă lungă. Practic, nu ar fi venit nici pentru tot aurul din lume. A luat o decizie, una bună pentru el şi îi dorim mult succes. Orice echipă din Premier League l-ar fi vrut pe Declan Rice. De aceea a făcut Arsenal tot posibilul pentru a-l transfera”, a declarat Pep Guardiola, potrivit mundodeportivo.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și