Închide meniul

Cine l-a răpit pe tatăl lui Luis Diaz! Se fac eforturi uriaşe pentru ca acesta să fie eliberat! Anunţul guvernului columbian

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 noiembrie 2023, 21:16

Cine l-a răpit pe tatăl lui Luis Diaz! Se fac eforturi uriaşe pentru ca acesta să fie eliberat! Anunţul guvernului columbian

Cine l-a răpit pe tatăl lui Luis Diaz

Armata, în timpul operaţiunii de căutare a lui Luis Diaz / Profimedia Images

Guvernul columbian i-a identificat pe răpitorii tatălui lui Luis Diaz, jucătorul echipei Liverpool. Iată cine l-a răpit pe tatăl lui Luis Diaz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ştim în mod oficial că răpirea a fost efectuată de o unitate aparţinând ELN (Armata de Eliberare Naţională)”, a precizat joi într-un comunicat. ELN este ultima grupare de gherilă încă activă în Columbia, potrivit AFP.

Cine l-a răpit pe tatăl lui Luis Diaz!

Luis Manuel Diaz şi soţia sa, Cilenis Marulanda, care a fost eliberată între timp, au fost răpiţi la 28 octombrie în nord-estul Columbiei de bărbaţi aflaţi pe motociclete.

Un important dispozitiv de forţe a fost desfăşurat pentru a-l găsi, iar guvernul, care poartă în prezent negocieri de pace cu ELN, cere „eliberarea imediată” a acestuia, relatează news.ro.

Mama lui Luis Diaz a fost eliberată. Iniţial s-a crezut că ambii părinţi ai lui Diaz sunt în siguranţă

Mama lui Luis Diaz a fost eliberată, dar tatăl lui este ţinut în continuare prizonier. După ce ştirea răpirii celor doi a făcut înconjurul lumii, a apărut informaţia, falsă, că ambii au fost eliberaţi. Numai mama lui Luis Diaz a fost eliberată.

Reclamă

Potrivit unui apropiat al familiei, părinții starului de la Liverpool au fost răpiți în apropierea unei benzinării, în timp ce se întorceau acasă, de la niște rude.

„În apropiere de o benzinărie au venit 4 persoane pe motociclete. Ei i-au amenințat și i-au pus pe cei doi (n.r. pe părinții lui Luis Diaz) să se urce într-un vehicul. 2 dintre atacatori s-au aflat în aceași mașină cu Luis Manuel și Cilenis, în timp ce ceilalți i-au urmărit, pe motociclete. S-au îndreptat către zona rurală”, a transmis cel mai bun prieten al tatălui lui Luis Diaz.

Mesajul transmis de oficialii lui Liverpool, după dispariția părinților lui Luis Diaz

La scurt timp după aflarea veștii că părinții fotbalistului au fost răpiți, oficialii clubului din Anglia au transmis un mesaj, prin intermediul site-ului oficial.

Reclamă 4 / 0/3

Aceștia au confirmat informația și i-au transmis un mesaj de încurajare jucătorului din Columbia.

„Liverpool Football Club poate confirma că este la curent cu o situaţie în curs de desfăşurare care implică familia lui Luis Diaz în Columbia. Sperăm din tot sufletul ca această problemă să fie rezolvată în siguranţă şi cât mai curând posibil. Între timp, binele jucătorului va continua să fie prioritatea noastră imediată”, au transmis oficialii cormoranilor, prin intermediul site-ului oficial.

Luis Diaz a ajuns la Liverpool la începutul anului trecut, de la FC Porto, în schimbul sumei de 47 de milioane de euro. De când a ajuns pe Anfield, jucătorul de 26 de ani a adunat 58 de partide pentru echipa pregătită de Jurgen Klopp, în care a marcat 14 goluri și a oferit 9 pase decisive.

În momentul de față este cotat la suma de 75 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” Vezi toate știrile
Citește și