Închide meniul

Cole Palmer l-a eclipsat pe Erling Haaland în Chelsea – Manchester City 4-4! Gol în minutul 90+5 împotriva fostei sale echipe

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 noiembrie 2023, 21:11

Cole Palmer l-a eclipsat pe Erling Haaland în Chelsea – Manchester City 4-4! Gol în minutul 90+5 împotriva fostei sale echipe

Cole Palmer l-a eclipsat pe Erling Haaland în Chelsea - Manchester City 4-4

Cole Palmer, bucuria de după gol / Profimediaimages

Cole Palmer l-a eclipsat pe Erling Haaland în derby-ul Chelsea – Manchester City, scor 4-4, din etapa a 12-a din Premier League. Mijlocaşul ofensiv de 21 de ani a fost eroul „albaştrilor”, pe Stamford Bridge, într-un meci interzis cardiacilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferat cu 47 de milioane de euro pe 1 septembrie chiar de la trupa lui Guardiola, Palmer le-a stricat bucuria „cetăţenilor” cu un gol marcat în minutul 90+5. Puştiul minune a înscris „cu sânge rece”, din penalty.

Cole Palmer l-a eclipsat pe Erling Haaland în Chelsea – Manchester City 4-4

Palmer a ajuns la 4 goluri în 9 meciuri pentru Chelsea şi este noul star al lui Pochettino. A avut o primă reacţie la finalul meciului.

A fost foarte ciudat să joc prima dată împotriva lui City. Am cel mai mare respect pentru clubul la care am petrecut 15 ani şi a fost plăcut să mă întâlnesc cu prietenii mei.

Acesta este fotbalul. La penalty am aşteptat mult timp, dar m-am simţit încrezător. Mi-am păstrat calmul şi concentrarea. Eram entuziasmat înainte de meci să arăt ce pot„, a declarat Cole Palmer, potrivit bbc.co.uk.

Reclamă

A fost show total în cel mai tare meci al etapei din Premier League. În minutul 25, arbitrul Anthony Taylor a dictat un penalti pentru oaspeţi şi Haaland a transformat. Londonezii au revenit incredibil, în numai opt minute. Thiago Silva a egalat în minutul 29, iar Raheem Sterling a adus gazdele în avantaj în minutul 37. Repriza s-a încheiat la egalitate, însă, pentru că Manuel Akanji a înscris în minutul 45+1.

Imediat după pauză Haaland a făcut 3-2 pentru oaspeţi, în minutul 47. După douăzeci de minute Nicolas Jackson a egalat, dar finalul a fost la înălţime. Rodri a marcat în minutul 86 un gol care părea a fi cel al victoriei pentru campioana Angliei, dar în minutul 90+5 Cole Palmer a transformat un penalti acordat de arbitru pentru un fault al lui Ruben Dias şi meciul s-a încheiat la egalitate, 4-4.

A fost prima remiză din această ediţie de campionat pentru Manchester City, care este lider în clasament, cu 28 de puncte. Chelsea este pe locul 10, cu 16 puncte. În Premier League nu s-a mai încheiat 4-4 un meci din 2009. Atunci Liverpool remiza cu Arsenal.

Reclamă 4 / 0/3

Pep Guardiola anunţase, înaintea derby-ului, că nu şi-a dorit ca Palmer să ajungă la rivala de pe Stamford Bridge.

După un an sau doi mi-a spus: ‘Nu vreau să joc aici!’. I-am spus: ‘Mahrez va pleca, ai o şansă să joci’. El mi-a răspuns: ‘Nu, vreau să plec!’. Atunci mi-am dat acordul să plece. E bine pentru el. Este un jucător bun şi îi urez tot binele„, a declarat Pep Guardiola la conferinţa de presă premergătoare derby-ului.

Cole Palmer are o cotă de piaţă de 32 de milioane de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și