Închide meniul

Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce a văzut duelurile dintre Radu Drăguşin şi Haaland: „De mult nu am mai văzut asta”

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 mai 2024, 9:54

Reclamă
Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce a văzut duelurile dintre Radu Drăguşin şi Haaland: „De mult nu am mai văzut asta

Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce a văzut duelurile dintre Radu Drăguşin şi Haaland

Erling Haaland şi Radu Drăguşin / Profimediaimages

Ilie Dumitrescu a văzut duelurile dintre Radu Drăguşin şi Erling Haaland şi şi-a anunţat verdictul. Fostul atacant al lui Tottenham a tras toate concluziile după eşecul suferit de londonezi acasă, cu Manchester City, scor 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost titularizat de Ange Postecoglou pentru a treia oară în Premier League. Fundaşul de 22 de ani nu l-a putut opri pe Erling Haaland să înscrie o „dublă”. Starul lui Pep Guardiola a înscris în minutele 51 şi 90+1 şi a ajuns la 27 de reuşite stagionale.

Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce a văzut duelurile dintre Radu Drăguşin şi Haaland

Ilie Dumitrescu este convins că Drăguşin merită felicitat pentru meciul pe care l-a făcut împotriva noului lider din campionatul Angliei.

Drăgușin a făcut un meci foarte bun. Neașteptat de bun, mai ales că a venit după o perioadă lungă în care nu a jucat. Foarte, foarte bun în defensivă.

A greșit câteva pase, una sau două, când a vrut să iasă cu progresie la picior. Din dorința de a face mai mult pe faza de construcție, a greșit. Dar pe partea defensivă, a jucat bine.

Reclamă
Reclamă 4

Echipa a arătat bine în apărare. Eu nu am mai văzut de mult Tottenham să arate așa bine în apărare.

Până la urmă, City a marcat ambele goluri pe greșeli personale, dar pe atac pozițional, Spurs a evoluat exact”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Internaţionalul român a fost notat cu 6.5 de cei de la dailymail.co.uk. La ultima fază a primei reprize, Radu Drăguşin a avut intervenţia partidei. Phil Foden a centrat pentru Erling Haaland, dar şutul norvegianului a fost blocat de Van de Ven. Mingea a ajuns la Bernardo Silva, care a şutat spre poarta lui Vicaro.

Reclamă

Mingea ar fi ajuns direct în poarta celor de la Spurs, dar Radu Drăguşin a avut o intervenţie de zile mari. Fundaşul român a fost poziţionat perfect şi a respins balonul în corner.

Imediat după intervenţia salvatoare, Radu Drăguşin şi coechipierii săi s-au bucurat ca la gol. Vicario, Hojberg şi Romero au venit şi l-au felicitat pe internaţionalul român pentru intervenţia sa.

Silva a părut că găseşte colţul perfect, dar Radu Drăguşin a intervenit miraculos. City sigur urăşte să joace pe acest stadion”, au transmis englezii de la dailymail.co.uk.

Intervenţie eroică în nordul Londrei”, au notat şi cei de la mirror.co.uk, la faza reuşită de Radu Drăguşin.

„Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou a reacţionat după Tottenham – Manchester City 0-2

Tottenham a suferit a cincea înfrângere în ultimele şase partide din campionat. Echipa lui Drăguşin este pe locul 5 în clasament şi nu mai are şanse la calificarea în Champions League.

Primul gol a fost dezamăgitor, pentru că acolo a fost lipsă de disciplină, dar după aceea am avut două-trei ocazii mari să revenim în joc și trebuia să le fructifică împotriva unui adversar precum City. Nu ai cum să ai multe șanse de a marca împotriva lui City iar, atunci când acestea apar, trebuie să înscrii„, a declarat Ange Postecoglou pentru tottenhamhotspur.com.

Managerul lui Spurs a fost întrebat despre jocul pe care l-a făcut Radu Drăguşin. Postecoglou a dezvăluit că este mulţumit de evoluţia internaţionalului român.

(A fost multă atenţie pe Micky van de Ven, care a jucat în stânga. Cum ţi s-a părut Radu? A fost o seară importantă pentru el) Eu cred că a jucat foarte bine. Este un jucător bun pentru noi. Nu a avut multe oportunităţi, dar după acest început de an lucrurile pot fi diferite pentru el„, a mai spus Postecoglou.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:14

Marcel Puşcaş a plecat de la FCU Craiova! Anunţul oficial al oltenilor

12:52

Spaniolii, fanii României la EURO 2024: „Au făcut zgomot!” Tricolorii, analizaţi înaintea meciului cu Olanda: „Şansă de aur!”

12:45

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

12:07

Cum a fost descris Ianis Hagi de francezi, înainte de România – Olanda: „Continuă tradiţia familiei!”

11:06

Olandezii se tem de duelul cu România! Cum i-au numit pe tricolori, înaintea meciului din optimile EURO 2024

10:44

Aimee Diaconescu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 102 sportivi

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și