Închide meniul

„Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou, reacţie fermă despre român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2

Publicat: 15 mai 2024, 9:09

Reclamă
„Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin? Ange Postecoglou, reacţie fermă despre român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2

"Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?" Ange Postecoglou, reacţie fermă despre fundaşul român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2

Radu Drăguşin, în faţa lui Erling Haaland / Profimediaimages

Întrebat despre Radu Drăguşin, Ange Postecoglou a avut o reacţie fermă la finalul meciului Tottenham – Manchester City, scor 0-2, restanţă a etapei a 34-a din Premier League. Managerul londonezilor l-a titularizat pe fundaşul de 22 de ani, pentru prima dată după o lună şi jumătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tottenham a suferit a cincea înfrângere în ultimele şase partide din campionat. Echipa lui Drăguşin este pe locul 5 în clasament şi nu mai are şanse la calificarea în Champions League.

„Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou a reacţionat după Tottenham – Manchester City 0-2

Erling Haaland a deschis scorul în minutul 51. Tot starul lui Pep Guardiola a marcat şi cel de-al doilea gol, în prelungiri. A ajuns la 27 de reuşite stagionale.

Primul gol a fost dezamăgitor, pentru că acolo a fost lipsă de disciplină, dar după aceea am avut două-trei ocazii mari să revenim în joc și trebuia să le fructifică împotriva unui adversar precum City. Nu ai cum să ai multe șanse de a marca împotriva lui City iar, atunci când acestea apar, trebuie să înscrii„, a declarat Ange Postecoglou pentru tottenhamhotspur.com.

Managerul lui Spurs a fost întrebat despre jocul pe care l-a făcut Radu Drăguşin. Postecoglou a dezvăluit că este mulţumit de evoluţia internaţionalului român.

Reclamă
Reclamă 4

(A fost multă atenţie pe Micky van de Ven, care a jucat în stânga. Cum ţi s-a părut Radu? A fost o seară importantă pentru el) Eu cred că a jucat foarte bine. Este un jucător bun pentru noi. Nu a avut multe oportunităţi, dar după acest început de an lucrurile pot fi diferite pentru el„, a spus antrenorul lui Tottenham.

Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2

Chiar dacă nu a prins foarte multe minute în acest sezon, Radu Drăguşin a făcut un meci bun în faţa starurilor lui Pep Guardiola. Internaţionalul român a fost notat cu 6.5 de cei de la dailymail.co.uk.

Reclamă

La ultima fază a primei reprize, Radu Drăguşin a avut intervenţia partidei. Phil Foden a centrat pentru Erling Haaland, dar şutul norvegianului a fost blocat de Van de Ven. Mingea a ajuns la Bernardo Silva, care a şutat spre poarta lui Vicaro.

Mingea ar fi ajuns direct în poarta celor de la Spurs, dar Radu Drăguşin a avut o intervenţie de zile mari. Fundaşul român a fost poziţionat perfect şi a respins balonul în corner.

Imediat după intervenţia salvatoare, Radu Drăguşin şi coechipierii săi s-au bucurat ca la gol. Vicario, Hojberg şi Romero au venit şi l-au felicitat pe internaţionalul român pentru intervenţia sa.

Silva a părut că găseşte colţul perfect, dar Radu Drăguşin a intervenit miraculos. City sigur urăşte să joace pe acest stadion”, au transmis englezii de la dailymail.co.uk.

Intervenţie eroică în nordul Londrei”, au notat şi cei de la mirror.co.uk, la faza reuşită de Radu Drăguşin.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:42

Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan au coborât în clasamentul WTA! Cum arată ierarhia feminină înainte de Wimbledon 2024

11:13

„E o ruşine!” Lando Norris continuă tirada la adresa lui Max Verstappen, după MP al Austriei: „M-am luptat corect şi cu respect”

10:51

Simone Biles s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024

10:28

Luis de la Fuente, discurs categoric după victoria Spaniei în faţa Georgiei: „Am fi putut câştiga cu 8-1”

10:07

Maria Semeniciuc a câştigat medalia de aur la Campionatele Europene de box pentru juniori

9:59

Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de România – Olanda, din optimile EURO 2024: „E un meci de acum ori niciodată”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și