Închide meniul

Cotele la câștigarea noului sezon de Premier League! Cine este favorită în Anglia

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 august 2023, 12:23

Cotele la câștigarea noului sezon de Premier League! Cine este favorită în Anglia

Cotele la câștigarea noului sezon de Premier League

Trofeul Premier League/ Profimedia

S-au aflat cotele la câștigarea noului sezon de Premier League. Manchester City, campioana en-titre, este favorită la caștigarea unui nou titlu în Anglia. „Cetățenii” luptă în noua stagiune pentru a-și trece în palmares cel de-al 10-lea titlu din istorie, și al patrulea consecutiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noul sezon de Premier League va debuta vineri. Manchester City va face deplasarea pe terenul celor de la Burnley, iar meciul se va desfășura de la ora 22:00.

Cotele la câștigarea noului sezon de Premier League

Bookmakerii o consideră favorită pe Manchester City și în acest sezon de Premier League. Trupa lui Pep Guardiola are o cotă de 1.80 pentru câștigarea unui nou titlu în Anglia.

Pe locul secund se clasează Arsenal, vicecampioana din sezonul trecut. Formația lui Mikel Arteta are o cotă de 6 pentru câștigarea primului titlu în Premier League, după o pauză de 12 ani.

Sezonul trecut, „tunarii” au fost lideri în Anglia în cea mai mare parte a sezonului, însă au pierdut primul loc pe final de sezon, în fața rivalilor de la Manchester City.

Reclamă

Liverpool, campioana din 2020, este cotată cu a treia șansă la câștigarea titlului în Premier League. „Cormoranii” au primit cota de 9 pentru a cuceri un nou titlu.

De cealaltă parte, Manchester United, echipa cu cele mai multe titluri din istoria Premier League, este cotată cu a patra șansă la câștigarea noului sezon, primind cota de 12 din partea bookmakerilor.

Chelsea, Newcastle și Tottenham luptă și ele pentru o clasare pe primele locuri din Anglia. Trupa de pe Stamford Bridge are o cotă de 17 la câștigarea titlului, în timp ce Spurs a primit cota de 40, mult mai mare față de cea primită de Newcastle, 22.

Reclamă 4 / 0/3

Prima etapă aduce cu sine și un derby „de foc”. Chelsea va primi vizita celor de la Liverpool, într-un meci care se va desfășura duminică, de la ora 18:00.

Sezonul din Anglia a început în week-end-ul trecut, cu partida dintre Manchester City și Arsenal, din Supercupă. „Tunarii” s-au impus dramatic, la loviturile de departajare, scorul după cele 90 de minute fiind de 1-1.

Manchester City, ofertă de 80 de milioane de euro pentru un star din Premier League

Manchester City, campioana en-titre din Anglia, a făcut o ofertă de 80 de milioane de euro pentru un star din Premier League. Pep Guardiola a pus ochii pe mijlocașul brazilian Lucas Paqueta, care evoluează la West Ham.

Presa din Brazilia anunță însă că prima ofertă a fost refuzată de londonezi, și este de așteptat ca Manchester City să mărească suma dacă îl va vrea pe Paqueta.

În vârstă de 25 de ani, Lucas Paqueta a fost recrutat de West Ham United în 2022, de la formaţia franceză Olympique Lyon, în schimbul sumei de 50 de milioane de lire sterline.

Mijlocaşului ofensiv brazilian, al cărui contract cu clubul londonez este valabil până în 2027, a înscris 5 goluri şi a oferit 7 assist-uri în 41 de meciuri disputate pentru West Ham United pe parcursul sezonului trecut, în toate competiţiile.

Lucas Paqueta a pasat decisiv la golul victoriei lui West Ham United în finala competiţiei Europa Conference League, marcat de Jarrod Bowen împotriva italienilor de la Fiorentina (2-1).

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
Vezi toate știrile
Citește și