Închide meniul

Manchester City, ofertă de 80 de milioane de euro pentru un star din Premier League! Pe cine a pus ochii Pep Guardiola

Viviana Moraru Publicat: 9 august 2023, 10:58

Reclamă
Manchester City, ofertă de 80 de milioane de euro pentru un star din Premier League! Pe cine a pus ochii Pep Guardiola

Manchester City, ofertă de 80 de milioane de euro pentru un star din Premier League

Pep Guardiola, în timpul unui meci al lui Manchester City/ Profimedia

Manchester City, campioana en-titre din Anglia, a făcut o ofertă de 80 de milioane de euro pentru un star din Premier League. Pep Guardiola a pus ochii pe mijlocașul brazilian Lucas Paqueta, care evoluează la West Ham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Brazilia anunță însă că prima ofertă a fost refuzată de londonezi, și este de așteptat ca Manchester City să mărească suma dacă îl va vrea pe Paqueta.

Manchester City, ofertă de 80 de milioane de euro pentru un star din Premier League

În vârstă de 25 de ani, Lucas Paqueta a fost recrutat de West Ham United în 2022, de la formaţia franceză Olympique Lyon, în schimbul sumei de 50 de milioane de lire sterline.

Mijlocaşului ofensiv brazilian, al cărui contract cu clubul londonez este valabil până în 2027, a înscris 5 goluri şi a oferit 7 assist-uri în 41 de meciuri disputate pentru West Ham United pe parcursul sezonului trecut, în toate competiţiile.

Lucas Paqueta a pasat decisiv la golul victoriei lui West Ham United în finala competiţiei Europa Conference League, marcat de Jarrod Bowen împotriva italienilor de la Fiorentina (2-1).

Reclamă

Conform sursei citate, conducătorii lui West Ham aşteaptă o ofertă îmbunătăţită din partea omologilor de la Manchester City pentru a renunţa la serviciile fotbalistului brazilian, foarte apreciat de suporterii echpei londoneze.

Manchester City are nevoie de un mijlocaș în această vară, după ce i-a vândut pe Ilkay Gundogan și pe Riyad Mahrez. Internaționalul german a fost transferat de Barcelona, în timp ce algerianul a acceptat o ofertă colosală din prima ligă din Arabia Saudită, de la Al-Ahli.

Manchester City l-a prezentat pe Josko Gvardiol

Manchester City l-a prezentat pe Josko Gvardiol! Fundaşul croat în vârstă de 21 de ani a semnat cu campioana Angliei. Gvardiol a fost transferat de la RB Leipzig pentru 90 de milioane de euro! Astfel, el a devenit cel mai scump fundaş din istorie.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester City l-a dorit şi în vara anului trecut pe Gvardiol, dar „cetăţenii” nu s-au înţeles atunci la preţ cu cei care conduc echipa din Bundesliga.

Gvardiol l-a depăşit acum pe Harry Maguire în topul celor mai scumpi fundaşi din istorie. Maguire era cumpărat în 2019 de Manchester United de la Leicester pentru 87 de milioane de euro.

Josko Gvardiol e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 75 de milioane de euro. Leipzig l-a cumpărat în vara lui 2021 de la Dinamo Zagreb pentru 18.8 milioane de euro.

Manchester City a mai transferat în această vară un jucător croat, pe Mateo Kovacic, pe care l-a adus de la Chelsea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și