Închide meniul

Cristiano Ronaldo a ajuns într-o situaţie uluitoare: „Cluburile nu îl vor şi nu e dorit în vestiarul lui Manchester United!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 august 2022, 18:26

Cristiano Ronaldo a ajuns într-o situaţie uluitoare: „Cluburile nu îl vor şi nu e dorit în vestiarul lui Manchester United!

Transferul lui Cristiano Ronaldo a creat un scandal monstru

Cristiano Ronaldo, într-un meci pentru Manchester United / Profimedia

Cristiano Ronaldo a ajuns într-o situaţie uluitoare la Manchester United. Superstarul portughez vrea să plece cu orice preţ, însă cluburile care stau la coadă pentru transfer nu sunt pe placul acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jamie Carragher a comentat situaţia în care se află Cristiano Ronaldo. Legenda lui Liverpool descrie drept „ciudată” stuaţia în care a ajuns câştigătorul a cinci Baloane de Aur.

Cristiano Ronaldo a ajuns într-o situaţie uluitoare

„Mereu am crezut că revenirea lui a fost ciudată. Simţeam că va veni acesta situaţie chiar dacă joacă bine. Este complicat pentru United fiindcă cluburile nu îl vor şi nici Ten Hag.

Şi nu sunt sigur că e dorit în vestiarul lui Manchester United”, spune Jamie Carragher, citat de Marca.

Ronaldo și-a reiterat dorința de a părăsi formația de pe Old Trafford în această vară, cu un an înainte de expirarea contractului. A lipsit de la reunirea lotului lui Manchester United, apoi a ratat turneul de pregătire din Australia și Thailanda.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, implicat într-un scandal de proporţii la Manchester United.

Cristiano Ronaldo este implicat într-un scandal de proporţii la Manchester United şi este tot mai aproape de plecarea de pe Old Trafford. Erik Ten Hag şi-a ieşit din minţi şi l-a atacat public pe starul portunghez. Totul după ce CR7 a plecat de la stadion la pauza meciului cu Rayo Vallecano.

Atacantul de 37 de ani a fost schimbat la pauza partidei amicale şi nu a mai aşteptat fluierul final. A plecat de la arenă, spre surprinderea staff-ului tehnic şi a coechipierilor.

Ronaldo îşi forţează plecarea de la United şi ar putea ajunge la Atletico Madrid. Erik Ten Hag l-a anunţat deja că va lua măsuri drastice, dacă va continua în tricoul „diavolilor”.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu am de gând să trec cu vederea ce s-a întâmplat! Este inacceptabil pentru toţi cei care sunt implicaţi aici. Suntem o echipă, asta înseamnă că trebuie să stai până la finalul meciului„, a declarat Erik Ten Hag pentru Viaplay Sport, citat de gazzetta.it.

Erik ten Hag a luat decizia de a-l pedepsi pe Cristiano Ronaldo, pentru gestul din ultimul amical al verii. Fiind aproape de o plecare, starul portughez este anunţat rezervă în prima partidă din Premier League a lui Manchester United.

Cristiano Ronaldo vrea să plece cu orice preţ de la Manchester United

După o vacanță prelungită, în care a invocat „motive familiale”, CR7 de 37 de ani a revenit la antrenamentele echipei, sub comanda noului manager, Erik ten Hag.

Potrivit cotidianului As, atmosfera a fost destul de tensionată în momentul în care Ronaldo a intrat pe poarta bazei de la Carrington, marți dimineață, însoțit de mai multe gărzi de corp. Alături de CR7 au mai fost impresarul Jorge Mendes și consilierul Ricky Regufe.

Reprezentanții lui Ronaldo au discutat cu directorul executiv al clubului, Richard Arnold, și Sir Alex Ferguson, legendarul manager al „diavolilor”, care l-a adus pe atacant la United în 2003.

În cadrul ședinței respective, cele două părți și-au întărit dorințele despre care s-a tot vorbit în ultima vreme în presa internațională. Anturajul lui Cristiano Ronaldo susține că lusitanul vrea în continuare să plece la o altă echipă care evoluează în Champions League. De cealaltă parte, conducătorii lui United rămâni fermi pe poziție și anunță că CR7 mai are contract până în 2023, iar o despărțire prematură nu este luată în calcul.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și