Închide meniul

Cristiano Ronaldo, implicat într-un scandal de proporţii la Manchester United. Erik Ten Hag a cedat: „E inacceptabil, nu o să trec cu vederea!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 august 2022, 16:47

Reclamă
Cristiano Ronaldo, implicat într-un scandal de proporţii la Manchester United. Erik Ten Hag a cedat: „E inacceptabil, nu o să trec cu vederea!

Cristiano Ronaldo, implicat într-un scandal de proporţii la Manchester United. Erik Ten Hag a cedat

Cristiano Ronaldo poate pleca de la Manchester United / Profimediaimages

Cristiano Ronaldo este implicat într-un scandal de proporţii la Manchester United şi este tot mai aproape de plecarea de pe Old Trafford. Erik Ten Hag şi-a ieşit din minţi şi l-a atacat public pe starul portunghez. Totul după ce CR7 a plecat de la stadion la pauza meciului cu Rayo Vallecano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de 37 de ani a fost schimbat la pauza partidei amicale şi nu a mai aşteptat fluierul final. A plecat de la arenă, spre surprinderea staff-ului tehnic şi a coechipierilor.

Cristiano Ronaldo, implicat într-un scandal de proporţii la Manchester United. Ce a declarat Erik Ten Hag

Ronaldo îşi forţează plecarea de la United şi ar putea ajunge la Atletico Madrid. Erik Ten Hag l-a anunţat deja că va lua măsuri drastice, dacă va continua în tricoul „diavolilor”.

Nu am de gând să trec cu vederea ce s-a întâmplat! Este inacceptabil pentru toţi cei care sunt implicaţi aici. Suntem o echipă, asta înseamnă că trebuie să stai până la finalul meciului„, a declarat Erik Ten Hag pentru Viaplay Sport, citat de gazzetta.it.

Erik ten Hag a luat decizia de a-l pedepsi pe Cristiano Ronaldo, pentru gestul din ultimul amical al verii. Fiind aproape de o plecare, starul portughez este anunţat rezervă în prima partidă din Premier League a lui Manchester United.

Reclamă
Reclamă

Manchester United va debuta în noul sezon de Premier League, pe teren prorpiu, contra celor de la Brighton, într-o partidă programată duminică.

Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Manchester United

Ronaldo și-a reiterat dorința de a părăsi formația de pe Old Trafford în această vară, cu un an înainte de expirarea contractului. Cristiano Ronaldo a lipsit de la reunirea lotului lui Manchester United din urmă cu 3 săptămâni, apoi a ratat turneul de pregătire din Australia și Thailanda.

După o vacanță prelungită, în care a invocat „motive familiale”, atacantul de 37 de ani a revenit la antrenamentele echipei, sub comanda noului manager, Erik ten Hag.

Reclamă

Potrivit cotidianului As, atmosfera a fost destul de tensionată în momentul în care Ronaldo a intrat pe poarta bazei de la Carrington, marți dimineață, însoțit de mai multe gărzi de corp. Alături de CR7 au mai fost impresarul Jorge Mendes și consilierul Ricky Regufe.

Reprezentanții lui Ronaldo au discutat cu directorul executiv al clubului, Richard Arnold, și Sir Alex Ferguson, legendarul manager al „diavolilor”, care l-a adus pe atacant la United în 2003.

În cadrul ședinței respective, cele două părți și-au întărit dorințele despre care s-a tot vorbit în ultima vreme în presa internațională. Anturajul lui Cristiano Ronaldo susține că lusitanul vrea în continuare să plece la o altă echipă care evoluează în Champions League. De cealaltă parte, conducătorii lui United rămâni fermi pe poziție și anunță că CR7 mai are contract până în 2023, iar o despărțire prematură nu este luată în calcul.

Cristiano Ronaldo, ofertă colosală din Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo a primit, în luna iulie, o ofertă colosală din partea unui club din Arabia Saudită. Starul portughez ar putea încasa 250 de milioane de euro, în două sezoane, devenind astfel cel mai bine plătit jucător din istoria fotbalului. Arabii sunt dispuşi să achite, în total 300 de milioane de euro!

Cristiano Ronaldo este ofertat de o echipă din Arabia Saudită, a cărei identitate nu a fost dezvăluită. Arabii îi propun lui CR7 un contract valabil pe două sezoane, anunţă TVI şi CNN Portugalia, starul portughez urmând să încaseze 250 de milioane de euro, 125 pentru fiecare stagiune. Totodată, Manchester United ar urma să încaseze 30 de milioane de euro, în urma transferului, alte 20 urmând a fi plătite către intermediari.

Cu toate acestea, Cristiano Ronaldo ar dori să evolueze în continuare pentru un club din Europa, cel puţin un sezon. Ţinta starului portughez este participarea la Cupa Mondială din Qatar, de la finalul acestui an, iar atacantul este încrezător că ar putea ajunge la un club important.

În prezent, cel mai bine plătit fotbalist este Kylian Mbappe, care are un salariu de 60 de milioane de euro pe sezon la PSG. Pe locul secund în acest top se află Leo Messi, căruia campioana Franţei îi oferă 40 de milioane de euro pe an.

Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55 4 oct.

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36 4 oct.

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35 4 oct.

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24 4 oct.

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21 4 oct.

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și