Închide meniul

Cristiano Ronaldo, anunț despre viitorul la Manchester United: „Nu urmăresc recorduri, dar ele mă urmăresc pe mine!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 iunie 2022, 17:40

Cristiano Ronaldo, anunț despre viitorul la Manchester United: „Nu urmăresc recorduri, dar ele mă urmăresc pe mine!

Cristiano Ronaldo şi-ar fi dat acordul pentru transferul la Napoli

Cristiano Ronaldo, înaintea unui meci pentru Manchester United / Profimedia

Cristiano Ronaldo și-a stabilit viitorul la Manchester United. Starul portughez vrea să-și ia revanșa în fața fanilor pentru sezonul modest al „Diavolilor”. Lusitanul țintește și noi performanțe la nivel individual.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși Manchester United a avut un sezon dezamăgitor, Cristiano Ronaldo tot a marcat 24 de goluri în toate competițiile, fiind de departe cel mai bun jucător al „Diavolilor”, deși a ajuns la 37 de ani.

Cristiano Ronaldo, anunț despre viitorul la Manchester United

Ronaldo susține că nu urmărește să stabilească noi recorduri, dar recordurile îl urmăresc pe el. Presa din Anglia a interpretat vorbele lusitanului ca pe o garanție că va juca pe Old Trafford și în sezonul viitor.

Recordurile vin natural. Nu urmăresc recorduri, dar recordurile mă urmăresc pe mine, așa că e bine. Este motivația mea să continui să muncesc din greu, să iubesc pasiunea pentru joc și. Desigur, Manchester United și colegii mei mă ajută pe tot acest parcurs, așa că trebuie să apreciez toți oamenii care îl ajută pe Cristiano.

Este întotdeauna plăcut să marchezi goluri pentru acest club. Când este un hat trick, este și mai special. Dar cel mai important lucru pentru mine este să încerc să câștig jocurile și să încerc să câștig un campionat sau o cupă, dar cred Manchester United va reveni acolo unde îi este locul. Uneori este nevoie de timp, dar încă cred în asta. 

Reclamă

Ce vreau să le transmit fanilor e că sunt uimitori Chiar și atunci când am pierdut, ei ne-au susținut mereu, sunt mereu alături de noi. Suporterii sunt mereu în inima mea și oamenii ar trebui să-i respecte pentru că sunt mereu de partea noastră.

De exemplu, primul joc, desigur, nu l-am simțit doar în joc, ci cu o zi înainte în hotel. Eram puțin nervos înainte, ceea ce este normal, dar lucrurile merg bine. Încep jocul, marchez două goluri și a fost foarte, foarte frumos„, a spus Cristiano Ronaldo, pentru site-ul oficial al lui Manchester United. 

Erik ten Hag are planuri mari cu Cristiano Ronaldo

Erik ten Hag (52 de ani) are planuri mari cu Cristiano Ronaldo după preluarea lui Manchester United şi îl vrea în continuare pe starul portughez la echipă. Antrenorul olandez este văzut de către suporteri drept un adevărat salvator, în special pentru stilul excepţional de joc pe care „lăncierii” l-au arătat sub comanda sa.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul antrenor de la Ajax urmează să o preia pe Manchester United și îl va înlocui pe Ralf Rangnick. Asta după ce englezii au achitat celor de la Ajax clauza de reziliere a tehnicianului, în valoare de 1,5 milioane de euro.

„Din data de 16 mai, eu am devenit antrenorul lui Manchester United. Trebuie să se întâmple multe lucruri în sezonul viitor. Îmi voi pune amprenta în implementarea personalului şi a echipei pentru sezonul viitor și vreau să se facă cu extremă atenție. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu Ronaldo. Este un gigant, pentru tot ce a arătat până acum și pentru cât de ambițios este. Vreau să-l țin la Manchester United, desigur. El a fost foarte important pentru acest club și poate produce statistici grozave.

Timpul meu la Ajax nu ar fi putut merge mai bine. Poate dacă aș fi câștigat Liga Campionilor sau Europa League. Dar nu este realist să câștig toate trofeele posibile. Ajax este acum din nou cel mai dominant club din țară. Am avut de ales să lucrez la un alt club decât Manchester United, cu o bază mai bună. Dar am ales Manchester United. Lucrurile trebuie rezolvate acolo și asta este o provocare. Clubul și cu mine suntem pe aceeași lungime de undă despre cum vreau să fac asta” a spus Erik ten Hag conform presei din Olanda.

Erik ten Hag, buget de 100 de milioane de lire sterline

Erik ten Hag are un buget de 100 de milioane de lire sterline pentru transferurile din această vară de la Manchester United

Antrenorul batav a început să își facă lista de transferuri, iar țintele lui Manchester United pentru perioada de mercato sunt impresionante. Cu toate acestea, ten Hag se confruntă cu o mare problemă, anunță cei de la The Sun.

Conducătorii celor de la United îi vor pune la dispoziție antrenorului un buget de doar 100 de milioane de lire sterline. Suma este una mică dacă ar fi să ținem cont de fotbaliștii ceruți de Erik ten Hag la United.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și