Închide meniul

Cristiano Ronaldo, aproape de trădarea supremă! Jorge Mendes a negociat transferul la Chelsea

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 iunie 2022, 8:21

Cristiano Ronaldo, aproape de trădarea supremă! Jorge Mendes a negociat transferul la Chelsea

Cristiano Ronaldo ar putea semna cu Chelsea

Cristiano Ronaldo, într-un meci Chelsea - Manchester United / Profimedia

Cristiano Ronaldo ar putea să plece de la Manchester United în această vară și să semneze cu Chelsea. Presa din Anglia notează că agentul lusitanului, Jorge Mendes, s-a întâlnit deja cu Todd Boehly, noul proprietar al „albaștrilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo ar fi nemulțumit de campania de transferuri dezamăgitoare a celor de la United, care n-au transferat niciun jucător. În schimb, „diavolii” i-au pierdut pe Nemanja Matic și Paul Pogba.

Cristiano Ronaldo ar putea pleca de la Manchester United la Chelsea

Manchester United, locul 6 în Premier League în stagiunea precedentă, va juca în grupele Europa League, lucru care nu e pe placul lui Cristiano Ronaldo.

Conform The Athletic, agentul lui Ronaldo s-a întâlnit săptămână trecută, în Portugalia, cu Todd Boehly pentru a discuta despre un posibil transfer al veteranului de 37 de ani la Chelsea, echipă care va juca în Liga Campionilor.

Pe Stamford Bridge, Ronaldo ar avea locul de titular asigurat, după ce plecarea lui Romelu Lukaku la Inter a devenit doar o chestiune de timp.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United în vara anului trecut, după ce s-a despărţit de Juventus. Atacantul a mai evoluat în tricoul „diavolilor” în perioada 2003-2009, până la transferul la Real Madrid.

24 de goluri și trei assist-uri în 39 de partide sunt cifrele lui Cristiano Ronaldo din stagiunea precedentă.

Erik ten Hag vrea să-l păstreze pe Cristiano Ronaldo

Erik ten Hag, noul antrenor al lui Manchester United, are planuri mari cu Cristiano Ronaldo şi îl vrea în continuare pe starul portughez la echipă. Antrenorul olandez este văzut de către suporteri drept un adevărat salvator, în special pentru stilul excepţional de joc pe care „lăncierii” l-au arătat sub comanda sa.

Reclamă 4 / 0/3

„Aștept cu nerăbdare să lucrez cu Ronaldo. Este un gigant, pentru tot ce a arătat până acum și pentru cât de ambițios este. Vreau să-l țin la Manchester United, desigur. El a fost foarte important pentru acest club și poate produce statistici grozave”, a spus Erik ten Hag conform presei din Olanda.

Manchester United, buget de 100 de milioane de lire sterline

Erik ten Hag are un buget de 100 de milioane de lire sterline pentru transferurile din această vară de la Manchester United

Antrenorul batav a început să își facă lista de transferuri, iar țintele lui Manchester United pentru perioada de mercato sunt impresionante. Cu toate acestea, ten Hag se confruntă cu o mare problemă, anunță cei de la The Sun.

Conducătorii celor de la United îi vor pune la dispoziție antrenorului un buget de doar 100 de milioane de lire sterline. Suma este una mică dacă ar fi să ținem cont de fotbaliștii ceruți de Erik ten Hag la United.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și