Închide meniul

Cristiano Ronaldo, dat dispărut de Manchester United. Starul portughez ratează cantonamentul din Asia şi îşi forţează plecarea de pe Old Trafford

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 iulie 2022, 9:42

Reclamă
Cristiano Ronaldo, dat dispărut de Manchester United. Starul portughez ratează cantonamentul din Asia şi îşi forţează plecarea de pe Old Trafford

Cristiano Ronaldo, dat dispărut de Manchester United

Cristiano Ronaldo nu s-a prezentat la reunirea lui Manchester United / Profimediaimages

Cristiano Ronaldo este dat dispărut de Manchester United. Golgheterul „diavolilor” îşi doreşte cu orice preţ să plece de pe Old Trafford în această vară. Chelsea este echipa care insistă pentru portughezul de 37 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo a lipsit de la reunirea echipei şi a invocat motive familiale. CR7 nu şi-a făcut încă apariţia sub comanda lui Erik ten Hag şi are şanse minime de a continua la United. Mai ales că nu face deplasarea nici în cantonamentul din Asia, în care se pregăteşte startul noului sezon din Premier League.

Cristiano Ronaldo, dat dispărut de Manchester United

Superstarul care a câştigat de cinci ori Balonul de Aur nu s-a întors încă din vacanţă şi nu se va afla în avionul care o duce pe Manchester United la Bangkok. Acolo are programat un amical, marţi, cu Liverpool.

Potrivit jurnaliştilor de la The Sun, conducătorii clubului s-au resemnat. Au acceptat ideea că îl vor pierde pe Cristiano în această pauză competiţională. În ultima ediţie de campionat, Ronaldo a înscris 18 goluri şi a oferit 3 pase decisive. A fost al 3-lea în topul golgheterilor, după Mohamed Salah (23 de goluri) şi Son (23 de goluri).

CR7 îşi grăbeşte plecarea pentru a putea juca în UEFA Champions League, acolo unde United nu a obţinut calificarea. „Diavolii” s-au clasat pe locul 6 sezonul trecut şi vor evolua în Europa League. Ronaldo și-a pus impresarul, pe Jorge Mendes, să-i caute altă echipă. Printre echipele interesate se numără Chelsea, PSG, Napoli şi AS Roma. Şi Bayern a fost pe lista posibilelor destinaţii, dar s-a retras între timp din cursa pentru a-i obţine semnătura.

Reclamă
Reclamă 4

Oricât de mult îl apreciez pe Cristiano Ronaldo, cel care este unul dintre cei mai buni jucători, o astfel de mișcare nu s-ar potrivi în filosofia noastră„, a precizat Oliver Kahn.

Cristiano este tot mai aproape de Chelsea. Noul patron al clubului de pe Stamford Bridge, Todd Boehly, s-a întâlnit deja cu Jorge Mendes. Aproximativ 16.4 milioane de euro este dispus să plătească miliardarul care a preluat pachetul majoritar de acţiuni de la Roman Abramovich.

Transferul lui Cristiano Ronaldo a creat un scandal monstru

Cristiano Ronaldo a revenit pe Old Trafford în vara anului trecut, după ce s-a despărţit de Juventus. Atacantul a mai evoluat în tricoul „diavolilor” în perioada 2003-2009, până la transferul la Real Madrid. Acum, marele jucător portughez vrea din nou să plece.

Reclamă

Jamie Carragher, legendă a lui Liverpool, l-a „taxat” pe CR7. „Ronaldo a făcut exact ceea ce credeam că va face. A marcat goluri, dar a făcut echipa mai slabă. Cererea de transfer distruge și ideea că a refuzat Manchester City din dragoste pentru Manchester United!”, a răbufnit Jamie Carragher pe Twitter.

24 de goluri și trei assist-uri în 39 de partide sunt cifrele lui Cristiano Ronaldo din stagiunea precedentă.

Gary Neville a venit cu o replică dură la scurt timp. „Am înţeles. Eşti arogant. S-ar putea să refuze City pentru United pentru că îi place mai mult și încă vrea să plece în această vară. A plecat şi înainte, dar a iubit clubul. Bucură-te de seara de sâmbătă şi de scurta ta perioadă de succes”, a replicat Neville.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:40

LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia este ACUM în AntenaPLAY! Vreme ploioasă la Spa

19:33

Max Verstappen, semne de întrebare după calificările Marelui Premiu al Belgiei: „Nu ştiu cât de rapizi vom fi mâine”

19:25

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!

19:19

Jaqueline Cristian, victorie fabuloasă cu Caroline Garcia! Performanță uriașă! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la JO 2024

18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 4 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și