Închide meniul

Cristiano Ronaldo e chemat la Arsenal! E cerut printre „tunari” de cel care l-a „ajutat” să plece de la Manchester United

Dan Roșu Publicat: 23 noiembrie 2022, 8:58

Reclamă
Cristiano Ronaldo e chemat la Arsenal! E cerut printre „tunari de cel care l-a „ajutat să plece de la Manchester United

Cristiano Ronaldo e chemat la Arsenal

Cristiano Ronaldo e chemat la Arsenal / Profimedia Images

Cristiano Ronaldo e chemat la Arsenal! După despărţirea de Manchester United, starul de 37 de ani e cerut printre „tunari” chiar de cel care l-a „ajutat” să plece de pe Old Trafford, Piers Morgan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Autorul interviului incendiar care a dus la despărţirea de United susţine că pentru Ronaldo cea mai bună variantă este Arsenal şi a postat pe reţelele de socializare o captură dintr-un interviu mai vechi.

Cristiano Ronaldo e chemat la Arsenal!

Ronaldo apare cu un tricou cu Arsenal, cu numele său pe spate, iar mesajul vedetei TV este unul clar: „Este timpul pentru faza a doua”, a scris Morgan pe contul personal de Twitter.

”Da, de fapt. El este exact ceea ce avem nevoie. Ronaldo și Gabriel Jesus ne-ar duce la titlu”, a mai spus Morgan, cu puţin timp în urmă, într-o discuţie avută tot pe reţelele de socializare. Piers Morgan e cunoscut ca un fan înrăit al echipei lui Arteta.

Reclamă
Reclamă 4

Anunț făcut de MARCA despre viitorul lui Cristiano Ronaldo

Pe de altă parte, cotidianul spaniol MARCA anunță că Cristiano Ronaldo ar putea rămâne în Premier League după plecarea de la Manchester United.

Ronaldo ar fi dorit de Newscastle, cea mai bogată echipă din lume. Starul lusitan poate ajunge însă și la Al Nassr. Ambele formații sunt deținute de Mohammed Bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite.

Newcastle, preluată anul trecut de fondul de investiții condus de prințul Arabiei Saudite, are un sezon de vis în Premier League, unde ocupă locul al treilea.

Reclamă

De cealaltă parte, Al Nassr este pe poziția secundă în campionatul Arabiei Saudite. În campionatul din Golf antrenează și românul Marius Șumudică, la Al Raed.

Cristiano Ronaldo a oferit prima reacție după ce s-a despărțit oficial de Manchester United

Marți seară, CR7, aflat în prezent la Cupa Mondială din Qatar alături de naționala Portugaliei, și-a declarat dragostea pentru Manchester United și fanii săi.

„În urma discuțiilor pe care le-am avut cu Manchester United, am decis de comun acord să încheiem contractul mai repede. Iubesc Manchester United și fanii, asta nu se va schimba niciodată.

Totuși, simt că este momentul potrivit să caut o nouă provocare. Îi doresc echipei numai succese pentru restul sezonului și în viitor”, a spus Cristiano Ronaldo, potrivit jurnalistului BBC, Simon Stone.

Ronaldo a făcut până acum unul dintre cele mai slabe sezoane din carieră, reușind un singur gol în 10 apariții în Premier League. Sub comanda lui Erik ten Hag, starul lusitan a fost „retrogradat” pe banca de rezerve. El revenise la United în august 2021.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:40

LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia este ACUM în AntenaPLAY! Vreme ploioasă la Spa

19:33

Max Verstappen, semne de întrebare după calificările Marelui Premiu al Belgiei: „Nu ştiu cât de rapizi vom fi mâine”

19:25

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!

19:19

Jaqueline Cristian, victorie fabuloasă cu Caroline Garcia! Performanță uriașă! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la JO 2024

18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 4 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și