Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo i-a „furat” mingea portarului și a marcat, dar golul n-a fost validat! Starul portughez a „explodat” și s-a dus glonț la arbitru

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 octombrie 2022, 19:06

Cristiano Ronaldo i-a „furat mingea portarului și a marcat, dar golul n-a fost validat! Starul portughez a „explodat și s-a dus glonț la arbitru

Cristiano Ronaldo a marcat, dar golul n-a fost validat

Cristiano Ronaldo și coechipierii de la Manchester United, în timpul unui meci / Profimedia

Cristiano Ronaldo i-a „furat” mingea portarului și a marcat, dar golul n-a fost validat. Faza inedită s-a petrecut în meciul Manchester United – Newcastle 0-0, din etapa a 11-a din Premier League. Starul portughez a trimis în plasă în minutul 49, dar reușita a fost anulată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CR7 a fost titular în remiza de pe Old Trafford și a încercat să facă diferența pentru „diavoli”.

Cristiano Ronaldo i-a „furat” mingea portarului și a marcat, dar golul n-a fost validat!

Ronaldo a încercat să păcălească apărarea lui Newcastle în debutul reprizei a doua. În minutul 49, portarul oaspeților, Nick Pope, se pregătea să execute o lovitură liberă din afara careului.

Cristiano Ronaldo l-a deposedat pe goalkeeper-ul lui Newcastle și a marcat, dar arbitrul a făcut semn că golul nu va fi validat. Starul portughez a țâșnit către central, împreună cu ceilalți jucători ai lui Manchester United.

Jucătorii lui Erik ten Hag i-au cerut vehement explicații, Cristiano fiind cel mai vocal. Lusitanul s-a ales chiar cu cartonaș galben pentru proteste.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU FAZA INEDITĂ

CR7 i-a explicat arbitrului Craig Pawson că alt jucător al lui Newcastle atinsese mingea înainte ca Nick Pope să se pregătească să o repună în joc, iar el n-a făcut decât să intercepteze. Arbitrul n-a fost însă de aceeași părere, considerând că fundașul lui Newcastle i-a pasat balonul lui Pope înainte ca el să fluiere reluarea meciului.

Cristiano Ronaldo reușise să înscrie și la faza precedentă, dar golul a fost anulat pentru o poziție de offside. Internaționalul lusitan a fost înlocuit în minutul 72, cu Marcus Rashford. De notat că aceasta a fost singura schimbare efectuată de Ten Hag în meciul dintre Manchester United și Newcastle.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo a bifat 8 apariții în actualul sezon din Premier League, reușind să înscrie un singur gol. Recent, CR7 a marcat cel de-al 700-lea gol pentru echipele de club. Înaintea meciului de astăzi, portughezul a primit un premiu special din partea lui Sir Alex Ferguson, cel care l-a adus pe Old Trafford în 2003.

Cristiano Ronaldo va avea un rol special la gala de decernare a Balonului de Aur 2022

Cristiano Ronaldo va avea un rol special la gala de decernare a Balonului de Aur 2022, unde marele favorit este prietenul său Karim Benzema.

CR7 va fi prezent la gala de la Paris, unde atacantul lui Real Madrid va cuceri în premieră cel mai râvnit trofeu individual din lumea fotbalului.

Cristiano Ronaldo nu va veni doar ca simplu spectator, ci va avea un rol special. Potrivit francezilor de la Le Parisien, portughezul îl va înmâna lui Benzema trofeul.

Gestul pe care Ronaldo îl va face este în semn de apreciere pentru fostul său coleg de la Real Madrid, alături de care a câștigat de patru ori trofeul UEFA Champions League.

Cinci Baloane de Aur a cucerit CR7 în carieră, ultimul fiind în 2017.

Reclamă
Recomandări
  • Cristiano Ronaldo i-a „furat” mingea portarului și a marcat, dar golul n-a fost validat
  • Starul portughez a „explodat” și s-a dus glonț la arbitru

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:08 David Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și