Închide meniul

Cristiano Ronaldo, out de la Manchester United? Starul portughez s-a întâlnit cu Sir Alex Ferguson să discute despre viitorul său

Cosmin Cioboată Publicat: 8 mai 2022, 11:08

Reclamă
Cristiano Ronaldo, out de la Manchester United? Starul portughez s-a întâlnit cu Sir Alex Ferguson să discute despre viitorul său

Cristiano Ronaldo s-a întâlnit cu Sir Alex Ferguson

Cristiano Ronaldo este starul lui Manchester United / Profimedia

Cristiano Ronaldo, out de la Manchester United? Aceasta este întrebarea momentului pe Old Trafford, după eșecul umilitor suferit de “diavoli” pe terenul lui Brighton, scor 0-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

United a fost învinsă fără drept de apel de “pescăruși” și a ieșit matematic din cursa pentru locurile de UEFA Champions League. Ronaldo a fost surprins râzând ironic în timp ce el și colegii săi erau făcuți praf de Brighton.

Cristiano Ronaldo, out de la Manchester United? Starul portughez a discutat cu Sir Alex Ferguson

Ronaldo mai are un an de contract pe Old Trafford, dar rămâne un mare semn de întrebare în ceea ce privește viitorul său. Potrivit presei din Anglia, CR7 a avut mai multe întâlniri cu Sir Alex Ferguson, omul care l-a adus prima oară la United în urmă cu aproape 20 de ani.

Potrivit Mirror, cei doi au discutat intens despre viitorul starului portughez la Manchester United. Multe voci din fotbalul britanic consideră că Ronaldo va pleca la vară, principalul motiv fiind ratarea calificării în UEFA Champions League.

În ciuda sezonului dezastruos al trupei lui Ralf Rangnick, Sir Alex Ferguson își dorește ca Cristiano să rămână și în următoarea stagiune, pentru “a-i proteja moștenirea”.

Reclamă
Reclamă 4

Legendarul manager al “diavolilor” a avut un rol decisiv și vara trecută, când l-a convins pe atacantul lusitan să semneze cu United, în detrimentul lui Manchester City.

Ronaldo, în planurile lui Erik ten Hag

Cristiano Ronaldo a avut un sezon individual foarte bun, reușind să marcheze 24 de goluri în 38 de meciuri. Totuși, atacantul cu 5 Baloane de Aur n-a reușit să își ducă echipa în grupele Champions League. Din contră, “diavolii” vor bifa un record negativ la finalul sezonului: cel mai mic număr de puncte adunat într-un singur sezon din campionatul Angliei, din istoria clubului.

Erik ten Hag va deveni noul manager al lui Manchester United în această vară. Potrivit The Telegraph, tehnicianul olandez își dorește ca Ronaldo să rămână pe Old Trafford.

Reclamă

Chiar dacă este anunțată o revoluție în lotul “diavolilor”, se pare că internaționalul portughez nu se va numără printre jucătorii de care conducerea vrea să scape. Mai mult, jurnaliștii britanici susțin că Ten Hag pregătește un plan ofensiv care îl va avea în prim-plan pe atacantul de 37 de ani.

Noul manager al lui United este conștient că vârsta își va pune amprenta asupra jocului lui Ronaldo, iar din acest motiv nu va ezita să îl schimbe sau să îl lase pe bancă în unele meciuri.

Cristiano Ronaldo a pierdut o sumă uriașă din contractul cu Manchester United

Cristiano Ronaldo a pierdut o sumă uriașă, după ce Manchester United a ratat matematic participarea în grupele UEFA Champions League de sezonul viitor. Conform contractului pe care îl are cu Diavolii, CR7 va rămâne fără 25% din salariu.

Astfel, în loc să câștige 449.000 de euro pe săptămână, în sezonul viitor, portughezul de 37 de ani va încasa doar 336.000 de euro săptămânal, unul din cele mai mici salarii avute de Ronaldo în ultimii ani.

”Pedeapsa” e valabilă pentru toate starurile lui Manchester United și vine după un umilitor 0-4 pe terenul lui Brighton. Un alt exemplu este cel al lui David De Gea, al cărui venit săptămânal scade de la 437.000 de euro, la 328.000 de euro.

Conform Daily Mail, jucătorii pot negocia o reducere mai mică, dar clubul de pe Old Trafford nu a ascuns această politică, care este menționată și în rezultatele finale ale unui sezon.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:26 28 iul.

Eduard Ionescu, victorie uriaşă la Jocurile Olimpice. A revenit de la 0-3 la seturi şi a salvat şase mingi de meci

0:46 28 iul.

Jaqueline Cristian – Angelique Kerber, în turul 2, la Jocurile Olimpice 2024

0:33 28 iul.

Cu cine luptă David Popovici pentru aur la proba de 100 m liber, la Jocurile Olimpice. Timpii lui Pan Zhanle, la 4×100 m

0:20 28 iul.

Jucătorii lui Dinamo visează la convocări la națională după remiza cu Sepsi: „E ceva special!” / „Mă simt foarte bine”

23:50

Sepsi – Dinamo 1-1! Neagu, gol la 2 minute după ce a intrat pe teren. „Câinii” rămân fără victorie la Sfântu Gheorghe din 2019

23:23

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. David Popovici şi Bernie Szocs intră in actiune. Programul complet

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY 6 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!
Citește și