Închide meniul

Cristiano Ronaldo a pierdut o sumă uriașă, după eșecul umilitor din Brighton – Manchester United 4-0

Dan Roșu Publicat: 8 mai 2022, 8:51

Reclamă
Cristiano Ronaldo a pierdut o sumă uriașă, după eșecul umilitor din Brighton – Manchester United 4-0

Cristiano Ronaldo pierde 25% din salariu

Cristiano Ronaldo, în timpul meciului Brighton - Manchester United 4-0 / Profimedia

Cristiano Ronaldo a pierdut o sumă uriașă, după ce Manchester United a ratat matematic participarea în grupele UEFA Champions League de sezonul viitor. Conform contractului pe care îl are cu Diavolii, CR7 va rămâne fără 25% din salariu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, în loc să câștige 449.000 de euro pe săptămână, în sezonul viitor, portughezul de 37 de ani va încasa doar 336.000 de euro săptămânal, unul din cele mai mici salarii avute de Ronaldo în ultimii ani.

Cristiano Ronaldo a pierdut o sumă uriașă din contractul cu Manchester United

”Pedeapsa” e valabilă pentru toate starurile lui Manchester United și vine după un umilitor 0-4 pe terenul lui Brighton. Un alt exemplu este cel al lui David De Gea, al cărui venit săptămânal scade de la 437.000 de euro, la 328.000 de euro.

Conform Daily Mail, jucătorii pot negocia o reducere mai mică, dar clubul de pe Old Trafford nu a ascuns această politică, care este menționată și în rezultatele finale ale unui sezon.

Diferența de premii între Champions League și restul competițiilor europene este una uriașă. Premiul maxim care poate veni din Ligă, în stagiunea 2021-2022 este de 83 de milioane de euro. Câștigătoarea Europa League câștigă 8.5 milioane de euro.

Reclamă

Brighton – Manchester United 4-0. Recordurile dezastruoase bifate de Cristiano Ronaldo&Co

Moises Caicedo a dat tonul recitalului de goluri în minutul 15. După pauză, Brighton s-a dezlănțuit și a mai marcat de trei ori, într-un interval de numai 11 minute. Marc Cucurella, Pascal Gross și Leandro Trossard au marcat în minutele 49, 57 și 60, completând o seară de coșmar pentru United.

În urma jocului extrem de slab din meciul cu Brighton, Manchester United a bifat o bornă dezastruoasă. Formația de pe Old Trafford a ajuns la 12 meciuri în care încasează cel puțin 4 goluri, după despărțirea de Sir Alex Ferguson. Același număr a fost înregistrat și în cele 810 de partide sub comanda legendarului manager scoțian.

De asemenea, Manchester United va bifa cel mai slab sezon din istoria clubului, din punct de vedere al punctelor obținute. „Diavolii” au acumulat 58 de puncte, cu un singur meci rămas din actuala stagiune. Cel mai slab sezon data din 2013/2014, când United adunase 64 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

United a ratat deja calificarea în UEFA Champions League, iar cum are emoții și în privința locurilor de Europa League. „Diavolii” au un avans de 6 puncte față de West Ham, care are două meciuri în minus.

Mesajul lui Cristiano Ronaldo pentru fani

Cristiano a avut un mesaj special pentru fanii „diavolilor”, după ultimul meci disputat de United pe teren propriu, în acest sezon, 3-0 cu Brentford, în etapa trecută.

„Încă o dată, extraordinară susținere din tribune. Haideți să profităm de această oportunitate a ultimului meci jucat acasă în acest sezon, pe Old Trafford, pentru a le mulțumi fanilor, care au traversat un sezon dificil alături de noi și nu ne-au abandonat. Vă mulțumim, prieteni!

Sprijinul vostru înseamnă totul pentru noi, iar obiectivul nostru este să devenim mai buni în fiecare zi, pentru a obține ce ne dorim cu toții: glorie pentru Man. United!”, a scris Cristiano Ronaldo, pe contul de Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și