Închide meniul
Foto

Cristiano Ronaldo, „paralizat” pe banca lui Manchester United, în „măcelul” de pe Etihad! Cum a fost surprins starul portughez de camerele TV

Cosmin Cioboată Publicat: 2 octombrie 2022, 18:53

Cristiano Ronaldo, fără reacție pe banca lui Manchester United

Cristiano Ronaldo n-a jucat deloc în derby-ul Manchester

Cristiano Ronaldo, fără reacție pe banca lui Manchester United / Profimedia

  • Cristiano Ronaldo, „paralizat” pe banca lui Manchester United, în „măcelul” de pe Etihad
  • Cum a fost surprins starul portughez

Cristiano Ronaldo a rămas „paralizat” pe banca lui Manchester United, în „măcelul” de pe Etihad! „Diavolii” au suferit o umilință uriașă pe terenul marii rivale din oraș, Manchester City. Campioana Angliei s-a impus cu 6-3, într-un meci în care Erling Haaland și Phil Foden s-au aflat la cel mai înalt nivel și au marcat câte un hat-trick.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo a fost lăsat pe bancă de Erik ten Hag, iar camerele TV au insistat cu cadre pe starul portughez în timpul partidei din Premier League.

Cristiano Ronaldo, „paralizat” pe banca lui Manchester United, în „măcelul” de pe Etihad!

CR7 a părut complet debusolat pe banca de rezerve a lui United, alături de Casemiro. Atacantul de 37 de ani, cu 5 Baloane de Aur, a rămas cu mâna la gură, cu privirea tristă și pierdută „aruncată” spre teren. (Vezi mai multe imagini cu Ronaldo în GALERIA FOTO de la finalul articolului).

Reclamă

În timp ce Cristiano Ronaldo urmărea fără reacție meciul de pe Etihad, Erling Haaland înscria pe bandă rulantă în poarta lui United.

Starul norvegian a devenit primul jucător din istoria Premier League care marchează câte un hat-trick în 3 dueluri consecutive, pe teren propriu.

Reclamă

Erling Haaland a avut nevoie de numai 8 meciuri pentru a bifa 3 hat-trick-uri în campionatul Angliei. Prin comparație, Cristiano Ronaldo a avut nevoie de 232 de partide pentru a atinge această bornă.

Erling Haaland, hat-trick EXTRATERESTRU în derby-ul Manchester City – Manchester United!

Erling Haaland a marcat un hat-trick fabulos în derby-ul Manchester City – Manchester United, din Premier League. Starul norvegian s-a dezlănțuit în duelul de pe Etihad Stadium și a ajuns la 14 goluri marcate în actualul sezon din Anglia.

Reclamă 4 / 0/3

Haaland a doborât un record incredibil și a intrat în istoria fotbalului englez.

Erling Haaland a marcat din nou și a completat un hat-trick spectaculos în duelul de pe Etihad Stadium. Sergio Gomez a trimis excelent în fața porții, iar starul lui Pep Guardiola a deviat imparabil în poartă.

Haaland a devenit primul jucător din istoria Premier League care face hat-trick-ul în 3 meciuri consecutive disputate pe teren propriu. Norvegianul a mai lovit în duelurile cu Crystal Palace, scor 4-2, și Nottingham Forest, scor 6-0.

Haaland a ieșit prima oară la rampă în minutul 34, când a fost servit ideal de Kevin de Bruyne, cu o centrare din corner.

Super-atacantul de 22 de ani a sărit peste întreaga apărare a „diavolilor” și a reluat în poartă. Malacia, fundașul lui United, a încercat să respingă in-extremis, dar balonul depășise linia porții.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Reclamă

Conexiunea Kevin de Bruyne – Erling Halaand a produs din nou scântei 3 minute mai târziu. De Bruyne a centrat superb către bara a doua, iar „cyborg-ul” norvegian a reluat spectaculos în plasă, din cădere.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Haaland a ajuns la 13 goluri înscrise în Premier League, în 8 apariții.

Erling Haaland a ieșit din nou la rampă în minutul 44, când i-a pasat decisiv lui Phil Foden. Puștiul lui City a trimis simplu în poartă, cu latul. Același Foden a deschis scorul în minutul 8 al meciului de pe Etihad Stadium.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL 4 AL LUI CITY

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă