Închide meniul
UPDATE

Erling Haaland, hat-trick EXTRATERESTRU în derby-ul Manchester City – Manchester United! Starul norvegian a intrat în istorie. Recordul incredibil stabilit

Cosmin Cioboată Publicat: 2 octombrie 2022, 17:30

Erling Haaland, hat-trick EXTRATERESTRU în derby-ul Manchester City – Manchester United! Starul norvegian a intrat în istorie. Recordul incredibil stabilit

Erling Haaland a deschis scorul în Manchester City - Liverpool

Erling Haaland, bucurie după marcarea unui gol / Profimedia

  • Erling Haaland, hat-trick EXTRATERESTRU în derby-ul Manchester City – Manchester United!
  • Starul norvegian a intrat în istorie

Erling Haaland a marcat un hat-trick fabulos în derby-ul Manchester City – Manchester United, din Premier League. Starul norvegian s-a dezlănțuit în duelul de pe Etihad Stadium și a ajuns la 14 goluri marcate în actualul sezon din Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haaland a doborât un record incredibil și a intrat în istoria fotbalului englez.

Erling Haaland, hat-trick EXTRATERESTRU în derby-ul Manchester City – Manchester United!

Update 17.23 // Erling Haaland a marcat din nou și a completat un hat-trick spectaculos în duelul de pe Etihad Stadium. Sergio Gomez a trimis excelent în fața porții, iar starul lui Pep Guardiola a deviat imparabil în poartă.

Reclamă

Haaland a devenit primul jucător din istoria Premier League care face hat-trick-ul în 3 meciuri consecutive disputate pe teren propriu. Norvegianul a mai lovit în duelurile cu Crystal Palace, scor 4-2, și Nottingham Forest, scor 6-0.

Reclamă

Haaland a ieșit prima oară la rampă în minutul 34, când a fost servit ideal de Kevin de Bruyne, cu o centrare din corner.

Super-atacantul de 22 de ani a sărit peste întreaga apărare a „diavolilor” și a reluat în poartă. Malacia, fundașul lui United, a încercat să respingă in-extremis, dar balonul depășise linia porții.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Reclamă 4 / 0/3

Conexiunea Kevin de Bruyne – Erling Halaand a produs din nou scântei 3 minute mai târziu. De Bruyne a centrat superb către bara a doua, iar „cyborg-ul” norvegian a reluat spectaculos în plasă, din cădere.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Haaland a ajuns la 13 goluri înscrise în Premier League, în 8 apariții.

Erling Haaland a ieșit din nou la rampă în minutul 44, când i-a pasat decisiv lui Phil Foden. Puștiul lui City a trimis simplu în poartă, cu latul. Același Foden a deschis scorul în minutul 8 al meciului de pe Etihad Stadium.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL 4 AL LUI CITY

La pauză, Manchester City o conducea cu 4-0 pe United.

Pep Guardiola a dezvăluit care este secretul formei lui Erling Haaland

Erling Haaland este jucătorul momentului în Europa. Adus cu 60 de milioane de euro de la Borussia Dortmund, Haaland este golgheterul la zi din Premier League. A înscris deja 13 goluri! În plus, „Tunetul Nordului” a marcat de 3 ori şi în cele două apariţii din Champions League.

Reclamă

Guardiola anunţă că Haaland a trecut peste problemele medicale cu care s-ar fi confruntat în ultimul sezon petrecut în Bundesliga. Erling ar fi suferit şi o operaţie, iar fizioterapeuţii de la Manchester City l-au recuperat în timp record.

„Erling s-a chinuit mult la Dortmund, anul trecut, din cauza accidentărilor. A ajuns aici cu probleme minore, după o intervenție chirurgicală avută în vară. A început să lucreze cu Mario și cu ceilalţi componenţi ai staff-ului și, datorită lor și a muncii pe care a depus-o el, poate juca cu regularitate acum.

Sezonul trecut nu a fost posibil. Îi mulțumesc lui Erling și le mulţumesc celor care l-au tratat. Cluburile câștigă mulți bani când fotbaliştii pot juca și de cele mai multe ori este datorită medicilor”, a declarat Pep Guardiola la conferinţa de presă, potrivit manchestereveningnews.co.uk.

Tatăl lui Erling Haaland a rupt tăcerea: „Real Madrid a fost a 3-a variantă pentru el”

Atacantul norvegian a fost curtat de multe cluburi de top din Europa, iar în final a ales să meargă la campioana din Premier League. Acum, Alf-Inge Haaland a rupt tăcerea și a dezvăluit cum a arătat lista preferințelor fiului său.

La câteva luni de la realizarea transferului răsunător la City, Alf-Inge Haaland a dezvăluit cum a arătat lista preferințelor fiului său după ce mai multe echipe gigantice din Europa i-au făcut o ofertă.

„City a fost cea mai bună variantă de echipă pentru noi. A doua a fost Bayern, Real Madrid, a treia, iar PSG a patra”, a spus Alf-Inge Haaland, într-un documentar, potrivit Mundo Deportivo.

Manchester City va achita, în total, 350 de milioane de euro pentru transferul lui Erling Haaland. Din această sumă, Dortmund a primit 60 de milioane, la care se vor adăuga și bonusuri de obiectiv în valoare de 10 milioane de euro. Alte 200 de milioane de euro reprezintă salariul internaționalului norvegian din următoarele 4 sezoane.

În plus, Alf-Inge Haaland, tatăl atacantului, a încasat 30 de milioane de euro, în timp ce alte 50 de milioane de euro au mers către firma de impresariat a lui Erling Haaland, care i-a aparținut lui Mino Raiola, decedat în luna aprilie.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu