Închide meniul

Cristiano Ronaldo, prima reacție după ce s-a despărțit oficial de Manchester United: „Asta nu se va schimba niciodată!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 noiembrie 2022, 20:14

Cristiano Ronaldo, prima reacție după ce s-a despărțit oficial de Manchester United: „Asta nu se va schimba niciodată!

Cristiano Ronaldo s-a despărțit oficial de Manchester United

Cristiano Ronaldo s-a despărțit oficial de Manchester United / Profimedia

Cristiano Ronaldo a oferit prima reacție după ce s-a despărțit oficial de Manchester United. Starul portughez a avut un mesaj special pentru fanii de pe Old Trafford, după ce și-a încheiat prematur, cu scandal, cea de-a doua aventură la United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo a explicat că a ajuns la un numitor comun pentru rezilierea contractului cu 6 luni înainte de termenul de expirare.

Cristiano Ronaldo a oferit prima reacție după ce s-a despărțit oficial de Manchester United

Manchester United a anunțat marți seară despărțirea oficială de Cristiano Ronaldo. Anunțul „diavolilor” a fost făcut la câteva zile după ce atacantul de 37 de ani a oferit un interviu-exploziv în presa din Anglia, în care i-a desființat pe Erik ten Hag și oficialii de pe Old Trafford.

În această seară, CR7, aflat în prezent la Cupa Mondială din Qatar alături de naționala Portugaliei, și-a declarat dragostea pentru Manchester United și fanii săi.

„În urma discuțiilor pe care le-am avut cu Manchester United, am decis de comun acord să încheiem contractul mai repede. Iubesc Manchester United și fanii, asta nu se va schimba niciodată.

Reclamă

Totuși, simt că este momentul potrivit să caut o nouă provocare. Îi doresc echipei numai succese pentru restul sezonului și în viitor”, a spus Cristiano Ronaldo, potrivit jurnalistului BBC, Simon Stone.

„Cristiano Ronaldo urmează să părăsească Manchester United de comun acord, cu efect imediat. Clubul îi mulțumește pentru contribuția sa imensă în cele două perioade petrecute pe Old Trafford, în care a reușit 145 de goluri în 346 de apariții, și îi urează succes lui și familiei sale pentru viitor.

Toată lumea de la Manchester United rămâne concentrată pe continuarea progresului echipei sub Erik ten Hag și să lucreze împreună pentru a obține succes pe teren”, se arată în comunicatul oficial emis marți de Manchester United.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo a făcut declarații-șoc în presa britanică: „Nu îl respect pe Erik ten Hag!”

Decizia de marţi vine după ce Cristiano Ronaldo a declarat recent, într-un interviu acordat lui Piers Morgan la Talk TV, că s-a simţit trădat la Manchester United, că proprietarilor nu le pasă de club, că tehnicianul Erik ten Hag nu îl respectă şi că oficialii clubului nu au arătat compasiune atunci când în aprilie jucătorului i-a murit la naştere unul dintre gemeni.

Ronaldo a făcut până acum unul dintre cele mai slabe sezoane din carieră, reușind un singur gol în 10 apariții în Premier League. Sub comanda lui Erik ten Hag, starul lusitan a fost „retrogradat” pe banca de rezerve. El revenise la United în august 2021.

“Da, au încercat să mă forțeze să plec. Nu doar antrenorul, ci și 2-3 persoane din preajma clubului, din conducere. Mă simt trădat! (n.r – Crezi că au încercat să scape de tine?) Sincer, nu ar trebui să spun asta, nu știu. Nu-mi pasă, dar oamenii trebuie să știe adevărul. M-am simțit trădat și am simțit că anumiți oameni nu m-au vrut. Am fost transformat în ‘oaia neagră’. Nu numai sezonul acesta, ci și sezonul trecut.

(N.r. – Despre Erik ten Hag) Nu am respect față de el pentru că nici el nu îmi arată respect. Dacă nu îmi arăți respect, nu te voi respecta niciodată. Dacă ai, voi avea și eu mereu respect față de tine.

(N.r. – Despre Wayne Rooney) Nu știu de ce mă critică atât de rău. Probabil pentru că el și-a încheiat cariera, iar eu încă joc la cel mai înalt nivel. Nu voi spune că face asta pentru că eu arăt mai bine decât el… ceea ce e adevărat.

(N.r. – Despre lipsa de progres de la Manchester United) Progresul a fost zero! De când a plecat Sir Alex, nu am văzut nicio evoluție. Nimic nu s-a schimbat. Nici condițiile de antrenament, nici piscina, nici sala de forță, nici bucuria, nici bucătarii, nici tehnologia”, a spus Cristiano Ronaldo, în interviul acordat lui Piers Morgan, citat de The Sun.

 

Reclamă
Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, prima reacție după ce s-a despărțit oficial de Manchester United
  • Anunțul starului portughez

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:40 LIVE VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și