Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo, situaţie incredibilă la Manchester United! De la rezervă de lux, la antrenamente cu echipa U21

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 octombrie 2022, 13:00

Cristiano Ronaldo, situaţie incredibilă la Manchester United! De la rezervă de lux, la antrenamente cu echipa U21

Cristiano Ronaldo, situaţie incredibilă la Manchester United

Cristiano Ronaldo, în timpul unui antrenament / Profimedia

Cristiano Ronaldo (37 ani) a ajuns într-o situaţie incredibilă la Manchester United. De la rezervă de lux, superstarul portughez a ajuns acum chiar şi la antrenamente cu echipa U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CR7 a fost exclus din lotul lui Manchester United pentru partida de sâmbătă cu Chelsea. Erik ten Hag a fost nemulţumit de atitudinea portughezului, care a plecat de la stadion în timpul meciului cu Tottenham, scor 2-0.

Cristiano Ronaldo, situaţie incredibilă la Manchester United

După ce a fost scos din lot, Cristiano Ronaldo a fost trimis să se antreneze cu echipa U21 a clubului, potrivit manchestereveningnews.co.uk.

Superstarul lusitan a fost surprins în această dimineaţă în timp ce sosea la baza de antrenament. Acolo, acesta nu se va pregăti alături de tinerii jucători, ci individual.

Reclamă

Reacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce a fost exclus din lotul lui Manchester United

Cristiano Ronaldo a oferit prima reacţie, după ce a fost scos din lotul lui Manchester United. Starul lusitan este gata să lupte pentru un loc de titular în echipa lui Erik ten Hag, şi nu ia în calcul o plecare de pe Old Trafford.

Totodată, Ronaldo a mai dezvăluit că încearcă să fie un exemplu pentru jucătorii mai tineri din echipă, şi că va da totul pentru a reveni alături de coechipierii săi cât mai repede.

„Așa cum am făcut întotdeauna de-a lungul carierei mele, încerc să trăiesc și să joc cu respect față de colegii mei, adversarii mei și antrenorii mei. Asta nu s-a schimbat. Nu m-am schimbat. Sunt aceeași persoană și același profesionst care am fost în ultimii 20 de ani în care am jucat în fotbalul de elită, iar respectul a jucat întotdeauna un rol foarte important în luarea deciziilor.

Reclamă 4 / 0/3

Am început de foarte tânăr, jucătorii mai în vârstă și mai experimentați au fost întotdeauna exemple extrem de importante pentru mine. Astfel, mai târziu, am încercat întotdeauna să setez un exemplu în mine pentru tinerii care au crescut în toate echipele pe care le-am reprezentat.

Cristiano Ronaldo: „În aceste momente, simt doar că trebuie să muncesc din greu!

Din păcate nu este întotdeauna posibil asta și câteodată ‘căldura’ de moment scoate ce e mai bun din noi.

În aceste momente, simt doar că trebuie să muncesc din greu în Carrington, să îmi sprijin coechipierii și să mă pregătesc pentru tot în orice meci. Nu este o opțiune să cedezi în fața presiunii. Nu a fost niciodată. Aceasta este Manchester United și uniți trebuie să rămânem. În curând vom fi din nou împreună”, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo, pe conturile oficiale de socializare.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, situaţie incredibilă la Manchester United
  • De la rezervă de lux, la antrenamente cu echipa U21

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și