Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo, un car de nervi în Manchester United – Tottenham 2-0! A plecat la vestiare în minutul 90, iar Erik ten Hag l-a avertizat: „Mă ocup mâine!”

Dragoș Vasile Publicat: 20 octombrie 2022, 8:55

Cristiano Ronaldo, un car de nervi în Manchester United – Tottenham 2-0! A plecat la vestiare în minutul 90, iar Erik ten Hag l-a avertizat: „Mă ocup mâine!

Cristiano Ronaldo, un car de nervi în Manchester United - Tottenham 2-0

Cristiano Ronaldo a plecat la vestiare în timpul meciului / Profimedia

  • Cristiano Ronaldo, un car de nervi în Manchester United – Tottenham 2-0
  • A plecat la vestiare în minutul 90, iar Erik ten Hag l-a avertizat

Cristiano Ronaldo a fost un car de nervi în Manchester United – Tottenham 2-0. Uitat din nou pe banca de rezerve, superstarul portughez a plecat la vestiare în minutul 90. Erik ten Hag l-a avertizat la finalul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United a câştigat derby-ul cu Tottenham, dar nu toţi jucătorii au fost fericiţi. Fred şi Bruno Fernandes au marcat în minutele 47 şi 69 şi au adus cele 3 puncte în tavăra „diavolilor”. Este al treilea mare succes al sezonului, după victoriile cu Arsenal, 3-1, şi Liverpool, 2-1.

Cristiano Ronaldo, un car de nervi în Manchester United – Tottenham 2-0

Cristiano Ronaldo a fost ţinut pe banca de rezerve de Erik ten Hag şi a răbufnit. Superstarul portughez a plecat la vestiare în minutul 90, când meciul încă era în desfăşurare.

Reclamă

După cum era de aşteptat, toată atenţia s-a îndreptat către gestul făcut de CR7, care pare că are zilele numărate pe Old Trafford.

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL ULUITOR

Reclamă

La scurt timp după plecarea lui CR7, Erik ten Hag a venit cu prima reacţie. Antrenorul i-a transmis un avertisment starului portughez.

„L-am văzut, da, dar nu am vorbit cu el după. Mă voi ocupa de asta mâine, nu astăzi”, a transmis Erik ten Hag, citat de manchestereveningnews.co.uk.

Reclamă 4 / 0/3

Cotat la 20 de milioane de euro, Cristiano Ronaldo a bifat 12 meciuri în actualul sezon, reuşind să înscrie 2 goluri şi să ofere o pasă decisivă.

Cristiano Ronaldo a „explodat” și în Manchester United – Newcastle 0-0

CR7 a fost titular în remiza de pe Old Trafford și a încercat să facă diferența pentru „diavoli”. Ronaldo a încercat să păcălească apărarea lui Newcastle în debutul reprizei a doua. În minutul 49, portarul oaspeților, Nick Pope, se pregătea să execute o lovitură liberă din afara careului.

Cristiano Ronaldo l-a deposedat pe goalkeeper-ul lui Newcastle și a marcat, dar arbitrul a făcut semn că golul nu va fi validat. Starul portughez a țâșnit către central, împreună cu ceilalți jucători ai lui Manchester United.

Jucătorii lui Erik ten Hag i-au cerut vehement explicații, Cristiano fiind cel mai vocal. Lusitanul s-a ales chiar cu cartonaș galben pentru proteste.

CR7 i-a explicat arbitrului Craig Pawson că alt jucător al lui Newcastle atinsese mingea înainte ca Nick Pope să se pregătească să o repună în joc, iar el n-a făcut decât să intercepteze. Arbitrul n-a fost însă de aceeași părere, considerând că fundașul lui Newcastle i-a pasat balonul lui Pope înainte ca el să fluiere reluarea meciului.

Cristiano Ronaldo reușise să înscrie și la faza precedentă, dar golul a fost anulat pentru o poziție de offside. Internaționalul lusitan a fost înlocuit în minutul 72, cu Marcus Rashford. De notat că aceasta a fost singura schimbare efectuată de Ten Hag în meciul dintre Manchester United și Newcastle.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham
Premier League • 18 mart., 20:56
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!”
Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024
EURO 2024 • 18 mart., 17:17
Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!”
"Ce te-a impresionat la Tottenham?" Radu Drăguşin a dat imediat răspunsul
Premier League • 18 mart., 16:07
„Ce te-a impresionat la Tottenham?” Radu Drăguşin a dat imediat răspunsul: „A fost un obiectiv!”