Închide meniul

Cum a putut reacționa Erik ten Hag după ce Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr. Managerul lui Manchester Ronaldo, răspuns acid!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 ianuarie 2023, 10:32

Cum a putut reacționa Erik ten Hag după ce Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr. Managerul lui Manchester Ronaldo, răspuns acid!

Erik ten Hag, săgeţi către Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo şi Erik ten Hag / Profimedia Images

Erik ten Hag a avut o primă reacție după ce Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr și va juca până în 2025 în Arabia Saudită. Managerul lui Manchester United, care a fost în conflict cu starul portughez, a fost întrebat despre mutarea finalului de 2022 la finalul meciului Wolverhampton – Manchester United, scor 0-1, din etapa a 18-a din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a fost ținut mai mult pe bancă de Ten Hag în acest sezon, motiv pentru care atacantul de 37 de ani a răbufnit într-un interviu „exploziv” acordat lui Piers Morgan.

Reacția lui Erik ten Hag după ce Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr

La finalul confruntării de pe Molineux, câștigată de „diavoli” grație golului marcat de Rashford (76), Erik ten Hag a fost pus să comenteze alegerea lui Ronaldo.

Nu vorbesc despre trecut. Să vorbim despre viitor„, a fost răspunsul acid al antrenorului lui United, potrivit thesun.co.uk.

Acesta a continuat și a vorbit despre meci și despre lupta pentru calificarea în Champions League. „Am făcut un pas important azi. Este prima dată când am ajuns în TOP 4, dar asta nu înseamnă mare lucru pentru că mai avem un drum lung în față. Trebuie să ne gândim la fiecare meci în parte„, a mai spus olandezul.

Reclamă

Ronaldo a semnat un contract cu Al-Nassr valabil până în 2025 și a devenit cel mai bine plătit sportiv din lume. Va încasa, anual, 200 de milioane de euro. Lionel Messi, câștigătorul Cupei Mondiale, primește „numai” 70 de milioane de euro la PSG.

Cristiano a urcat direct pe primul loc în TOP 10 al salariilor sportivilor. Nu are rival!

1. Cristiano Ronaldo (fotbal, Al-Nassr) – 173 de milioane de lire sterline (200 de milioane de euro)
2. Canelo Alvarez (box) – 70 de milioane de lire sterline
3. Lionel Messi (fotbal, PSG) – 62 de milioane de lire sterline
4. Neymar (fotbal, PSG) – 58 de milioane de lire sterline
5. Matthew Stafford (NFL, Los Angeles Rams) – 58 de milioane de lire sterline
6. Josh Allen (NFL, Buffalo Bills) – 52 de milioane de lire sterline
7. Tyson Fury (box) – 50 de milioane de lire sterline
8. Aaron Rodgers (NFL, Green Bay Packers) – 47 de milioane de lire sterline
9. Lewis Hamilton (Formula 1) – 47 de milioane de lire sterline
10. Deshaun Watson (NFL, Clevland Browns) – 46 de milioane de lire sterline

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo va primi nu mai puțin de 538.000 de euro în fiecare zi de contract! În fiecare minut va încasa 22.600 de euro, iar în fiecare secundă 6.2 euro.

Cristiano Ronaldo s-a dezlănțuit și și-a făcut praf contestatarii

Cristiano Ronaldo s-a dezlănțuit, în luna noiembrie, într-un interviu oferit în presa din Anglia! Starul portughez nu s-a mai putut abține și a vorbit despre tot ce l-a deranjat în ultima perioadă la Manchester United. CR7 a fost folosit tot mai rar de actualul manager, Erik ten Hag, iar în cele din urmă a răbufnit.

Ronaldo a aruncat cuvinte extrem de dure la adresa lui Erik ten Hag, Ralf Rangnick, fostul manager al lui Manchester United, și Wayne Rooney, fostul său coleg de pe Old Trafford.

Da, au încercat să mă forțeze să plec. Nu doar antrenorul, ci și 2-3 persoane din preajma clubului, din conducere. Mă simt trădat! (n.r – Crezi că au încercat să scape de tine?) Sincer, nu ar trebui să spun asta, nu știu. Nu-mi pasă, dar oamenii trebuie să știe adevărul. M-am simțit trădat și am simțit că anumiți oameni nu m-au vrut. Am fost transformat în ‘oaia neagră’. Nu numai sezonul acesta, ci și sezonul trecut.

(N.r- Despre Ralf Rangnick) Cum un club precum Manchester United, după ce l-a avut pe Sir Alex Ferguson, să îl aducă pe Ralf Rangnick? Nu doar eu am fost surprins, ci toată lumea. Nimeni nu a înțeles. Acest om nu e nici măcar antrenor, deci cum să fie antrenorul lui Manchester United? Nu auzisem niciodată de el.

(N.r. – Despre Erik ten Hag) Nu am respect față de el pentru că nici el nu îmi arată respect. Dacă nu îmi arăți respect, nu te voi respecta niciodată. Dacă ai, voi avea și eu mereu respect față de tine.

(N.r. – Despre Wayne Rooney) Nu știu de ce mă critică atât de rău. Probabil pentru că el și-a încheiat cariera, iar eu încă joc la cel mai înalt nivel. Nu voi spune că face asta pentru că eu arăt mai bine decât el… ceea ce e adevărat„, a spus atunci Ronaldo.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și