Închide meniul

Erling Haaland, convins că se poate adapta la Manchester City: „Eşti judecat mereu pentru ce faci pe teren”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 august 2022, 14:08

Erling Haaland, convins că se poate adapta la Manchester City: „Eşti judecat mereu pentru ce faci pe teren

Erling Haaland s-a transferat de la Borussia Dortmund la KLiverpool

Erling Haaland, într-o partidă pentru Manchester City / Profimedia

Erling Haaland are încredere că se poate impune la Manchester City. Atacantul norvegian a avut o evoluţie modestă în primul meci oficial al „cetăţenilor”, Supercupa Angliei, pierdută în faţa lui Liverpool.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a fost transferat în această vară de Manchester City. Campioana din Premier League i-a plătit Borussie Dortmund, în schimbul norvegianului, suma de 75 de milioane de euro.

Erling Haaland, convins că se poate adapta la Manchester City

Erling Haaland a declarat că îşi acordă singur timp de adaptare la noua sa echipă, Manchester City. Norvegianul are o mentalitate de învingător şi nu se lasă influenţat de critici.

„Te judecă în fiecare săptămână pentru ceea ce faci pe teren şi trebuie să dai tot ce ai mai bun. Pentru mine, ca atacant, este ceva ce nu mă stresează pentru că, dacă te preocupă prea mult, poţi sfârşi prin a face lucruri pe care nu le vrei„, a declarat Erling Haaland, citat de Marca.

Totodată, vârful norvegian simte că se poate îmbunătăţi sub comanda lui Pep Guardiola. De asemenea, a mărturisit că „are foame” de goluri şi de a câştiga fiecare meci. Acesta poate debuta în campionat duminică, împotriva celor de West Ham, în prima etapă din Premier League.

Reclamă

„Pot să îmbunătăţesc orice. Ca un jucător tânăr, jucând pentru Pep Guardiolam pentru cel mai bun club din Anglia, trebuie să continu să mă îmbunătăţesc în multe privinţe.

Chimia din teren cu ceilalţi jucători este ceva ce va veni pe parcurs, nu ştiu dacă va fi nevoie de săptămâni, luni, dar este ceva ce se construieşte în fiecare zi la antrenamente. Sunt un jucător cu foame de goluri, care dă 100%, şi vrea să câştige fiecare partidă”, a mai spus Erling Haaland, conform sursei citate mai sus.

Erling Haaland, ratare incredibilă în Liverpool – Manchester City

Liverpool a cucerit prima Supercupă, după 16 ani. Trupa lui Jurgen Klopp s-a impus în faţa campioanei Manchester City, cu scorul de 3-1, golurile fiind marcate de Trent Alexander-Arnold, Mohamed Salah şi Darwin Nunez.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland a ratat incredibil în partida dintre Liverpool şi Manchester City. Atacantul ajuns în această vară pe Etihad a irosit o şansă imensă în minutele de prelungiri. Norvegianul a trimis balonul în bara transversală, din doar câţiva metri. Haaland ar fi putut profita de o respingere greşită a portarului „cormoranilor”.

Erling Haaland a bifat prima partidă ca titular pentru noua sa echipă. Manchester City şi-a asigurat serviciile norvegianului, transferându-l în această vară de la Borussia Dortmund, în schimbul a 75 de milioane de euro. Mai multe formaţii de top din Europa s-au luptat pentru semnătura lui Haaland, care în cele din urmă a acceptat să evolueze în Premier League, pentru un salariu de peste 3,3 milioane de euro pe lună.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și