Închide meniul

Cum arată „lista neagră” la Manchester United! Cei şapte jucători de care vor să scape „diavolii” după victoria cu Manchester City

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 ianuarie 2023, 17:07

Cum arată „lista neagră la Manchester United! Cei şapte jucători de care vor să scape „diavolii după victoria cu Manchester City

Cum arată "lista neagră" la Manchester United! Cei şapte jucători de care vor să scape "diavolii"

Erik Ten Hag l-a pus pe "lista neagră" pe Harry Maguire / Profimediaimages

  • Manchester United – Manchester City 2-1
  • Cei şapte jucători puşi pe „lista neagră” de Erik ten Hag

S-a aflat cum arată „lista neagră” la Manchester United. Plecarea lui Cristiano Ronaldo a fost doar începutul! Erik ten Hag ar fi anunţat conducerea care sunt cei şapte jucători de care îşi doreşte să scape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii britanici de la The Mirror, citaţi de as.com, au dezvăluit care sunt fotbaliştii care nu mai au viaţă lungă pe Old Trafford. Cei care îşi găsesc echipă pot pleca încă din această iarnă.

Cum arată „lista neagră” la Manchester United. Ce a decis Erik ten Hag

Lista a fost făcută cunoscută la o zi după victoria uriaşă obţinută de Manchester United împotriva rivalilor de la Manchester City. „Diavolii” au obţinut un succes răsunător, scor 2-1. Bruno Fernandes şi Rashford au marcat golurile victoriei în ultimul sfert de oră.

Reclamă

Portivit sursei citate, cei şapte jucători care sunt aproape de o despărţire de United sunt: Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka, Fred, Donny van de Beek, Phil Jones, Scott McTominay şi Facundo Pellistri.

Maguire este cel ma important nume care ar putea părăsi, încă din startul acestui an, cea mai titrată echipă din Premier League. Fundaşul central în vârstă de 29 de ani a rămas fără banderolă şi a intrat în dizgraţia fanilor. În 2019, United i-a achitat 87 de milioane de euro lui Leicester pentru Maguire.

Reclamă

Ten Hag îşi doreşte întăriri în ofensivă şi vrea cel puţin un atacant de top. Harry Kane este jucătorul la care visează managerul „diavolilor”. Ultimele două transferuri făcute de United au costat o avere. Casemiro a fost adus de la Real Madrid pentru 70 de milioane de euro, în timp ce Antony a lăsat-o pe Ajax pentru 95 de milioane de euro.

Marcus Rashford, direct în istoria lui Manchester United

Marcus Rashford a înscris în derby-ul Manchester United – Manchester City, scor 2-1, și a intrat în istoria clubului său. Atacantul englez i-a ajutat pe „diavolii roșii” să o învingă pe marea rivală din oraș, dar a egalat și un record vechi de 64 de ani.

Condusă de City, formația lui Erik Ten Hag a revenit fantastic pe final de meci și a câștigat 3 puncte importante, chiar în fața rivalei. Bruno Fernandes a egalat, iar Marcus Rashford a dat lovitura pe Old Trafford, intrând în istorie.

Reclamă 4 / 0/3

Concret, fotbalistul lui Manchester United a înscris în ultimele 9 meciuri desfășurate pe teren propriu. O asemenea performanță nu a mai fost reușită din 1959, atunci când Dennis Viollet stabilea acest record.

Mai mult decât atât, Marcus Rashford are șansa să doboare recordul dacă marchează și în al zecelea meci de acasă, împotriva lui Reading în FA Cup, pe 28 ianuarie. Pentru United urmează două deplasări în Premier League. Crystal Palace și Arsenal sunt adversarii trupei antrenate de Erik Ten Hag.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:55 CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile 9:00 Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!” 8:53 FotoAdversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie 8:35 Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup: „Am făcut-o pentru România” 8:28 FotoImagini fabuloase după calificarea României la turneul final BJK Cup. Ana Bogdan și Jacqueline Cristian, cu ochii în lacrimi! 0:10 Ioan Ovidiu Sabău și-a turnat cenușă în cap după U Cluj – Petrolul 1-2: „Trebuia să gândesc totul mai bine” 13
apr.
23:59
Ucraina – România 2-3! Jacqueline Cristian și Ana Bogdan, victorie fabuloasă!!!
13
apr.
23:55
Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul! A făcut plecăciuni în fața jucătorilor intrați dep e bancă
13
apr.
23:47
Cum arată acum clasamentul în play-out! Luptă extrem de încinsă pentru evitarea retrogradării
13
apr.
23:30
Estoril – Braga 0-1, în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2! Gil Vicente – Sporting 0-4
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid - Manchester City 3-3!
Liga Campionilor • 10 apr., 13:36
„E inutil, a fost cel mai slab de pe teren” Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid – Manchester City 3-3!
Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat
Liga Campionilor • 10 apr., 8:34
Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat: „E lipsă de respect”
Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City
Liga Campionilor • 10 apr., 8:28
„E un dezavantaj!” Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City
Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid - Manchester City 3-3
Liga Campionilor • 10 apr., 8:15
Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid – Manchester City 3-3. Verdict despre șansele de calificare
Pep Guardiola, explozie de bucurie după golurile magnifice marcate de Foden şi Gvardiol! Nebunie totală pe Santiago Bernabeu
Liga Campionilor • 10 apr., 0:18
Pep Guardiola, explozie de bucurie după golurile magnifice marcate de Foden şi Gvardiol! Nebunie totală pe Santiago Bernabeu