Închide meniul
VIDEO

Cum au trăit jucătorii lui Manchester City finalul meciului Nottingham – Arsenal 1-0, care i-a făcut campioni în Premier League

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 mai 2023, 23:12

Cum au trăit jucătorii lui Manchester City finalul meciului Nottingham – Arsenal 1-0, care i-a făcut campioni în Premier League

Cum au trăit jucătorii lui Manchester City finalul meciului Nottingham - Arsenal 1-0

Jucătorii lui Manchester City, la finalul unui meci / Profimedia Images

Clipul care ne arată cum au trăit jucătorii lui Manchester City finalul meciului Nottingham – Arsenal 1-0, care i-a făcut campioni în Premier League, a devenit viral.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a deveni matematic campioană a Angliei pentru a cincea oară în șase ani, Manchester City avea nevoie ca Arsenal să piardă duelul cu Nottingham, lucru care s-a întâmplat.

Cum au trăit jucătorii lui Manchester City finalul meciului Nottingham – Arsenal 1-0

Jucătorii lui Manchester City au văzut meciul în cantonamentul echipei și au fost filmați în momentul în care echipa lui Arteta a pierdut partida. Starurile lui Pep Guardiola au strigat de bucurie și au declanșat fiesta.

Fotbaliștii au scăpat de presiunea meciurilor de pe final de an din campionat și vor sărbători și alături de fani, azi, la sfârșitul partidei cu Chelsea, care nu va mai avea o miză.

Reclamă

Totuși, jucătorii lui Pep trebuie să rămână concentrați pentru cele două finale rămase de disputat, cu Inter (10 iunie), în Liga Campionilor, și cu Manchester United (3 iunie), în Cupa Angliei.

Manchester City e campioana Angliei

Manchester City a devenit campioana Angliei! Arsenal a pierdut meciul din deplasare cu Nottingham Forest şi nu mai are nicio şansă să o depăşească pe Manchester City în acest sezon.

Titlul era o formalitate pentru Manchester City şi înainte de această etapă. Şansele lui Arsenal să mai cucerească trofeul în Premier League erau doar matematice.

Reclamă 4 / 0/3

Înfrângerea cu Nottingham Forest a consfinţit pierderea titlului de către Arsenal.

Formaţia antrenată de Mikel Arteta a condus clasamentul o bună parte a sezonului, dar nu a putut ţine pasul cu echipa lui Pep Guardiola, care a câştigat meci după meci.

Manchester City a învins-o pe Arsenal în ambele meciuri din campionat, ultima oară, pe 26 aprilie, la scor: 4-1.

Pep Guardiola a spus clar că vrea tripla în acest sezon

Pep Guardiola se gândeşte doar la triplă în acest sezon. Ar fi sezonul perfect pentru Manchester City, care deja a făcut o impresionantă demonstraţie de forţă.

„În primul rând, trebuie să facem tripla. Abia apoi mă puteți întreba cum mă simt și ce simt. Suntem la trei meciuri distanță de a realiza asta și ne trebuie fiecare trofeu. Dar vreți să îmi spuneți că împotriva rivalilor noștri din oraș, Manchester United, vom avea un meci ușor?

Ce se va întâmpla împotriva unei echipe din Italia, care nu e favorită? Mă gândesc la asta. Bineînțeles, după aceea, vă voi spune”, a declarat Pep Guardiola, pentru skysports.com.

Reclamă
Recomandări
  • Nottingham – Arsenal 1-0
  • Manchester City e campioană în Premier League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și