Închide meniul

Manchester City a devenit campioana Angliei! Pep Guardiola şi jucătorii lui pot începe sărbătoarea!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 20 mai 2023, 21:30 / Actualizat: 20 mai 2023, 23:36

Manchester City a devenit campioana Angliei! Pep Guardiola şi jucătorii lui pot începe sărbătoarea!

Manchester City a devenit campioana Angliei!

Manchester City, bucurându-se / Profimedia Images

Manchester City a devenit campioana Angliei! Arsenal a pierdut meciul din deplasare cu Nottingham Forest şi nu mai are nicio şansă să o depăşească pe Manchester City în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nottingham Forest – Arsenal s-a încheiat 1-0. Awoniyi a marcat pentru Nottingham Forest în victoria surprinzătoare cu Arsenal.

Manchester City a devenit campioana Angliei!

UPDATE Manchester City, anunţ pe Twitter că a cucerit titlul!

Titlul era o formalitate pentru Manchester City şi înainte de această etapă. Şansele lui Arsenal să mai cucerească trofeul în Premier League erau doar matematice.

Reclamă

Înfrângerea cu Nottingham Forest a consfinţit pierderea titlului de către Arsenal.

Formaţia antrenată de Mikel Arteta a condus clasamentul o bună parte a sezonului, dar nu a putut ţine pasul cu echipa lui Pep Guardiola, care a câştigat meci după meci.

Manchester City a învins-o pe Arsenal în ambele meciuri din campionat, ultima oară, pe 26 aprilie, la scor: 4-1.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester City ar putea realiza tripla în acest sezon: campionat, Cupă şi Liga Campionilor!

Manchester City se află în luptă şi pentru Cupa Angliei şi Liga Campionilor.

„Cetăţenii” o vor întâlni sâmbătă, 3 iunie pe Manchester United în finala Cupei Angliei.

O săptămână mai târziu, pe 10 iunie, Manchester City va juca finala Ligii Campionilor cu Inter.

În returul semifinalei de Liga Campionilor, Manchester City a spulberat-o pe Real Madrid: scor 4-0.

Pep Guardiola a spus clar că vrea tripla în acest sezon

Pep Guardiola se gândeşte doar la triplă în acest sezon. Ar fi sezonul perfect pentru Manchester City, care deja a făcut o impresionantă demonstraţie de forţă.

În primul rând, trebuie să facem tripla. Abia apoi mă puteți întreba cum mă simt și ce simt. Suntem la trei meciuri distanță de a realiza asta și ne trebuie fiecare trofeu. Dar vreți să îmi spuneți că împotriva rivalilor noștri din oraș, Manchester United, vom avea un meci ușor?

Ce se va întâmpla împotriva unei echipe din Italia, care nu e favorită? Mă gândesc la asta. Bineînțeles, după aceea, vă voi spune”, a declarat Pep Guardiola, pentru skysports.com.

Reclamă

Pep Guardiola, în extaz după Manchester City – Real Madrid 4-0

Pep Guardiola a fost în extaz după Manchester City – Real Madrid, scor 4-0, din returul semifinalelor UEFA Champions League. „Cetăţenii” au obţinut o victorie magistrală şi s-au calificat în finală. Se vor lupta pentru marele trofeu cu Inter, care a eliminat-o pe rivala AC Milan.

Te aştepţi mereu să joci bine, dar nu mă aşteptam la această superioritate. Am trăit un an cu o durere de stomac, după acea eliminare (n.r. din semifinalele ediţiei de anul trecut a Ligii Campionilor), dar acum am avut o energie fantastică şi am făcut un joc cu mare intensitate.

Am fost foarte buni, am avut energia potrivită, după atâta durere. Anul trecut, în prima manșă, dacă am fi marcat, așa cum spunea Kroos, șase sau șapte goluri, nu s-ar fi supărat nimeni. Acasă ne simțim puternici, am marcat împotriva lui Arsenal, Madrid, Bayern…

Rodri, ce an a avut. Fără el nu am fi fost aici. Toată lumea vorbește despre Haaland, dar Rodri a devenit cel mai bun mijlocaș din lume. Nu știu dacă există unul mai bun decât el. Prezența lui este foarte importantă, suntem foarte fericiți”, a declarat Pep Guardiola, potrivit marca.com.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” Vezi toate știrile
Citește și