Închide meniul

Cum l-a ironizat Jamie Carragher pe Gary Neville, după “șocul” Liverpool – Manchester United 7-0: “Noua mea poză de profil!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 martie 2023, 10:46

Cum l-a ironizat Jamie Carragher pe Gary Neville, după “șocul” Liverpool – Manchester United 7-0: “Noua mea poză de profil!”

Jamie Carragher a râs de Gary Neville, după Liverpool - Manchester United 7-0

Jamie Carragher a râs de Gary Neville, după Liverpool - Manchester United 7-0 / Profimedia

Cum l-a ironizat Jamie Carragher pe Gary Neville, după “șocul” Liverpool – Manchester United 7-0. “Cormoranii” lui Jurgen Klopp au bifat cea mai clară victorie din istorie în fața marii rivale, pe Anfield. Carragher a profitat de ocazie și a râs la scenă deschisă de fostul său rival din Premier League, alături de care în prezent împarte microfonul de comentator. Fostul mare fundaș al lui Liverpool l-a ironizat pe legendarul jucător al lui United, după meciul istoric de pe Anfield.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carragher nu s-a putut abține și a făcut show pe rețelele sociale, iar ținta principală a fost Gary Neville.

Cum l-a ironizat Jamie Carragher pe Gary Neville, după “șocul” Liverpool – Manchester United 7-0

Jamie Carragher a postat un selfie pe contul de Twitter, alături de colegul său de comentariu, din tribunele de pe Anfield. În timp ce fostul fundaș al lui Liverpool zâmbea larg, Neville stătea supărat pe scaun, cu privirea abătută.

Carragher n-a putut rata ocazia și a recurs la un gest ironic. Jamie l-a decupat pe Gary Neville și și-a setat fotografia cu fața acestuia ca poză de profil pe contul de Twitter.

Reclamă

“Noua mea poză de profil”, a scris Jamie Carragher, pe Twitter.

 

Reclamă 4 / 0/3

Printre cei care au reacționat la postarea lui Jamie Carragher s-a numărat și Piers Morgan. Jurnalistul britanic, prieten cu Cristiano Ronaldo, a folosit mai multe emoticoane de râs.

Prietenul lui Cristiano Ronaldo l-a „taxat” aspru pe Erik ten Hag, după umilința de pe Anfield

Prietenul lui Cristiano Ronaldo a râs de Manchester United, după umilința istorică în fața lui Liverpool. Celebrul jurnalist britanic s-a dezlănțuit pe rețelele sociale, unde a postat mai multe mesaje ironice la adresa „diavolilor” lui Erik ten Hag. Liverpool a „spulberat-o” cu 7-0 pe United, bifând cea mai clară victorie în fața marii rivale.

În primă fază, Morgan a râs de managerul lui Manchester United, care spunea că speră să danseze cât mai des alături de jucătorii săi. Erik ten Hag a început fiesta alături de Lisandro Martinez și Antony pe teren, după ce United a câștigat Cupa Ligii Angliei, în urmă cu o săptămână.

Morgan nu l-a iertat pe tehnicianul olandez. „Nu cred că vom vedea vreun dans în această seară”, a scris prietenul lui Cristiano Ronaldo, pe contul de Twitter, după Liverpool – Manchester United 7-0.

Piers Morgan l-a taxat pe Ten Hag și pentru o declarație făcută după plecarea cu scandal a lui Ronaldo de pe Old Trafford.

„Am dormit bine după plecarea lui Ronaldo”, a spus, recent, Ten Hag.

Reclamă

„Mult succes să dormi în noaptea asta, geniule!”, i-a transmis Piers Morgan olandezului, după meciul cu Liverpool.

Ulterior, Piers Morgan a postat și o fotografie cu Cristiano Ronaldo în celebrul tricou al lui Manchester United, inscripționat cu „7”, echivalentul numărului de goluri încasate de „diavoli” în seara de coșmar de pe Anfield.

Recomandări
  • Cum l-a ironizat Jamie Carragher pe Gary Neville, după “șocul” Liverpool – Manchester United 7-0
  • “Noua mea poză de profil!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și