Închide meniul

Prietenul lui Cristiano Ronaldo râde de Manchester United, după umilința istorică în fața lui Liverpool: „Mult succes să dormi în noaptea asta, geniule!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 martie 2023, 22:39

Prietenul lui Cristiano Ronaldo râde de Manchester United, după umilința istorică în fața lui Liverpool: „Mult succes să dormi în noaptea asta, geniule!

Manchester United, umilită de Liverpool pe Anfield

Manchester United, umilită de Liverpool pe Anfield / Profimedia

Prietenul lui Cristiano Ronaldo râde de Manchester United, după umilința istorică în fața lui Liverpool. Celebrul jurnalist britanic s-a dezlănțuit pe rețelele sociale, unde a postat mai multe mesaje ironice la adresa „diavolilor” lui Erik ten Hag. Liverpool a „spulberat-o” cu 7-0 pe United, bifând cea mai clară victorie în fața marii rivale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului istoric de pe Anfield, Piers Morgan a lansat mai multe „săgeți” către tabăra lui Manchester United, în special pentru Ten Hag. Morgan este cel care i-a luat interviul exploziv lui Cristiano Ronaldo la finalul anului trecut, în urma căruia starul portughez s-a despărțit de clubul de pe Old Trafford.

Prietenul lui Cristiano Ronaldo râde de Manchester United, după umilința istorică în fața lui Liverpool

Din acel moment, Piers Morgan n-a ratat nicio ocazie să-i înțepe pe cei de la Manchester United. Ultimele atacuri au venit duminică seară, după înfrângerea incredibilă suferită de trupa lui Erik ten Hag în fața lui Liverpool.

În primă fază, Piers Morgan a râs de managerul lui Manchester United, care spunea că speră să danseze cât mai des alături de jucătorii săi. Erik ten Hag a început fiesta alături de Lisandro Martinez și Antony pe teren, după ce United a câștigat Cupa Ligii Angliei, în urmă cu o săptămână.

Morgan nu l-a iertat pe tehnicianul olandez. „Nu cred că vom vedea vreun dans în această seară”, a scris prietenul lui Cristiano Ronaldo, pe contul de Twitter, după Liverpool – Manchester United 7-0.

Reclamă

Piers Morgan l-a taxat pe Ten Hag și pentru o declarație făcută după plecarea cu scandal a lui Ronaldo de pe Old Trafford.

„Am dormit bine după plecarea lui Ronaldo”, a spus, recent, Ten Hag.

Reclamă 4 / 0/3

„Mult succes să dormi în noaptea asta, geniule!”, i-a transmis Piers Morgan olandezului, după meciul cu Liverpool.

Ulterior, Piers Morgan a postat și o fotografie cu Cristiano Ronaldo în celebrul tricou al lui Manchester United, inscripționat cu „7”, echivalentul numărului de goluri încasate de „diavoli” în seara de coșmar de pe Anfield.

Erik ten Hag, la pământ după Liverpool – Manchester United 7-0: „Am arătat ca niște amatori!”

Erik ten Hag a reacționat după Liverpool – Manchester United 7-0. Antrenorul celor de la Manchester United nu i-a menajat pe elevii săi după ce formația din Manchester a suferit una dintre cele mai rușinoase înfrângeri din istoria sa.

Deși era condusă doar cu 1-0 la pauză de Liverpool, Manchester United a căzut complet în repriza secundă și a mai încasat 6 goluri. Tabela de pe Anfield arăta un clar 7-0 pentru „cormorani” la finalul celor 90 de minute.

După meci, Erik ten Hag a recunoscut că echipa sa nu a avut atitudinea potrivită și că rezultatul este unul de-a dreptul rușinos. Totuși, olandezul este optimist că Manchester United are puterea să-și revină după acest meci

Reclamă

Cred că am făcut o primă repriză decentă. A fost o greșeală de organizare chiar înainte de pauză. În repriza a doua, pur și simplu nu am fost noi. Nu am jucat la standardele noastre. Nu am jucat ca o echipă. Nu am fost profesioniști.

Sunt foarte nervos și surprins pentru că echipa asta a arătat cu totul altă atitudine în ultimele luni. În repriza a doua, cu siguranță nu am avut o atitudine de învingători. Nu am respectat planul, nu ne-am făcut treaba.

Nu am urmărit adversarii, ne-am comportat ca niște amatori. Am arătat și în trecut că ne putem reveni după un astfel de rezultat. Am făcut-o după Brentford, am făcut-o după Manchester City.

Cu siguranță că e o mare lovitură. E de neacceptat. Sunt foarte nervos și dezamăgit. E o trezire la realitate, trebuie să rămânem tari”, a declarat Erik ten Hag, potrivit BBC.

Recomandări
  • Prietenul lui Cristiano Ronaldo râde de Manchester United, după umilința istorică în fața lui Liverpool
  • „Mult succes să dormi în noaptea asta, geniule!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și