Închide meniul

Cum va sărbători Mohamed Salah, după „dubla” de vis din Liverpool – Manchester United 7-0! Ce spune despre recordul doborât

Viviana Moraru Publicat: 5 martie 2023, 21:23

Reclamă
Cum va sărbători Mohamed Salah, după „dubla de vis din Liverpool – Manchester United 7-0! Ce spune despre recordul doborât

Grupele Europa League | Liverpool - Toulouse, LIVE SCORE, 22:00

Mo Salah, în timpul partidei dintre Liverpool şi Manchester United/ Profimedia

S-a aflat cum va sărbători Mohamed Salah, după victoria categorică a celor de la Liverpool, în faţa lui Manchester United, scor 7-0. Starul egiptean a declarat că se va bucura alături de familie, savurând un ceai de muşeţel, după ce a devenit cel mai bun marcator din istoria „cormoranilor”, în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool s-a distrat cu Manchester United. Trupa lui Jurgen Klopp s-a impus cu 7-0 în faţa marii rivale, Mo Salah, Darwin Nunez şi Cody Gakpo marcând câte o „dublă”, totul culminând cu golul lui Roberto Firmino.

Cum va sărbători Mohamed Salah, după „dubla” de vis din Liverpool – Manchester United 7-0

Mohamed Salah a oferit primele declaraţii, după ce Liverpool a zdrobit-o pe Manchester United. Egipteanul s-a declarat exrem de fericit de victoria categorică înregistrată de echipa sa, dar şi de recordul stabilit.

Salah a dezvăluit că şi-a dorit să devină cel mai bun marcator al lui Liverpool din Premier League, încă de la finalul primului sezon petrecut pe Anfield.

A fost special, nu pot să mint. Recordul acesta a fost în mintea mea de când am venit aici. După primul meu sezon aici, am urmărit acest record.

Reclamă

Să-l dobor astăzi, în partida cu Manchester United, cu rezultatul înregistrat, este ceva incredibil. Mă voi duce acasă să sărbătoresc cu familia, cu un ceai de muşeţel şi un somn bun.

Trebuie să rămânem umili. Nu suntem în poziţia în care vrem să fim, dar să sperăm că victoria asta ne va împinge de la spate”, a declarat Mo Salah, citat de thesun.co.uk.

Mohamed Salah a devenit golgheterul all-time al lui Liverpool, în Premier League

Mohamed Salah a devenit golgheterul all-time al lui Liverpool, în Premier League. Starul egiptean a stabilit o bornă fabuloasă în istoria clubului de pe Anfield. Salah a marcat o „dublă” superbă în victoria fantastică obținută de formația lui Jurgen Klopp în fața marii rivale Manchester United. „Cormoranii” i-au umilit pe „diavoli” cu 7-0, bifând cea mai clară victorie din istorie.

Reclamă 4 / 0/3

Salah a marcat două goluri și a oferit două assist-uri în partida cu marea rivală de pe Old Trafford. Salah a înscris prima oară în minutul 66 și a dus scorul la 4-0. Egipteanul a punctat din nou în minutul 83 și a făcut „setul” în favoarea „cormoranilor”.

Atacantul lui Jurgen Klopp și-a trecut în cont și două assist-uri, pentru Cody Gakpo și Roberto Firmino.

Grație „dublei” de vis de pe Anfield, Mohamed Salah a doborât un record extraordinar. Egipteanul a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Liverpool, în Premier League.

Salah a marcat 129 de goluri în 205 de apariții în campionatul Angliei.

Mohamed Salah l-a depășit în topul respectiv pe Robbie Fowler, care marcase 128 de goluri pentru „cormorani” în prima ligă engleză.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și