Închide meniul

„Dacă-l lăsam 90 de minute, mai dădea goluri!” Cum a comentat Pep Guardiola evoluţia stelară a lui Erling Haaland

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 ianuarie 2023, 21:25

„Dacă-l lăsam 90 de minute, mai dădea goluri! Cum a comentat Pep Guardiola evoluţia stelară a lui Erling Haaland

Erling Haaland, nemulţumit de Pep Guardiola. Starul norvegian ar vrea să plece de la Manchester City

Erling Haaland şi Pep Guardiola, în timpul unui meci la Manchester City/ Profimedia

Pep Guardiola a oferit primele declaraţii, după ce Erling Haaland a reuşit un hat-trick în ultima partidă a lui Manchester City. Managerul „cetăţenilor” a avut doar cuvinte de laudă pentru atacantul norvegian, care a ajuns la 25 de goluri în actualul sezon de Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City s-a impus la scor de neprezentare în duelul de pe teren propriu cu Wolverhampton. Toate cele trei goluri ale campioanei Angliei au fost reuşite de Erling Haaland, atacantul bifând cifre uluitoare.

Cum a comentat Pep Guardiola evoluţia lui Erling Haaland

Pep Guardiola a declarat că evoluţia bună a lui Erling Haaland este vitală pentru Manchester City, „cetăţenii” având nevoie de victorii în Premier League pentru a se menţine aproape de liderul Arsenal.

Mai mult decât atât, managerul catalan se declară convins că vârful norvegian ar mai fi marcat goluri, dacă nu îl schimba în minutul 61. Totodată, Guardiola le-a transmis un mesaj şi fanilor echipei sale.

„E o victorie meritată. Ne-am descurcat foarte bine și am marcat la momentul potrivit, mai ales în repriza a doua. Este o altă victorie importantă după cea cu Tottenham și e foarte important să continuăm pe acest drum. Jucătorii au calitate, au fost foarte serioși și am făcut un joc fantastic.

Reclamă

Pe Haaland l-am schimbat în majoritatea meciurilor când a dat două sau trei goluri. Dacă îl lăsam 90 de minute, probabil că mai dădea goluri, dar e important să ne ajute să câștigăm meciuri. Prezența sa e foarte importantă ținând cont de momentul în care ne aflăm acum.
Prefer ca suporterii să ne huiduie și să ne critice decât să îi văd că stau liniștiți. Dacă suntem aici și arătăm un joc slab vreau ca fanii să ne arate asta și să ne arate că nu sunt fericiți. Prefer să ne huiduie decât să nu spună nimic.

Când suporterii oferă energie, indiferent în ce fel, jucătorii simt asta. Simt și eu, iar împreună suntem mai puternic. Până la urmă, ei au venit aici să se simtă bine. În ultimii ani am avut momente frumoase împreună, haide-ți să o facem din nou”, a declarat Pep Guardiola, citat de bbc.com.

Erling Haaland, hat-trick spectaculos pentru Manchester City! Incredibil la câte goluri a ajuns

Erling Haaland a marcat un hat-trick spectaculos pentru Manchester City! Starul lui Pep Guardiola a „devorat-o” pe Wolves, în etapa a 21-a din Premier League. Super-atacantul norvegian a lovit de 3 ori în minutele 40, 49 și 54 și a bifat o bornă fabuloasă.

Reclamă 4 / 0/3

Haaland a deschis scorul în minutul 40 al partidei cu Wolves, de pe Etihad Stadium, cu o lovitură de cap. Kevin de Bruyne a fost omul cu centrarea ideală.

Haaland a ieșit cu aceeași poftă uriașă de goluri de la vestiare și a lovit din nou în minutul 49, din penalty. Internaționalul de 22 de ani a completat hat-trick-ul în minutul 49, după o greșeală colosală comisă de portarul „lupilor”.

Haaland este golgheter detașat în Premier League, cu 25 de goluri. Următorul în clasamentul marcatorilor este Harry Kane, cu 15 goluri. Starul lui Manchester City are mai multe goluri decât 9 echipe din campionat, în frunte cu Chelsea. Echipa londoneză are un sezon dezastruos și se află pe locul 10, cu 22 de goluri marcate.

Erling Haaland a marcat al 4-lea hat-trick în Premier League, la cea de-a 19-a apariție. „Mașinăria de goluri” a lui Manchester City i-a „spulberat” recordul lui Ruud van Nistelrooy. Fostul mare atacant al lui Manchester United a avut nevoie de mult mai multe meciuri (65) pentru a ajunge la 4 hat-trick-uri în Premier League.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și